torstai 18. elokuuta 2011

Vino liukuvärjäys

Nyt siis postaus vinosta liukuvärjäyksestä, mikä tulee pelkästään kynsien päähän.


Tarvitset:

- Kaksi lakkaa, tai enemmän.
- Sienen palanen. (Leikkaa esimerkiksi pesusienestä pala)
- (Teippiä)

Vaihe 1: Jos haluat tarkan rajan kynsien päähän, kieritä teippiä ja rajaa sillä haluamasi osa kynnestä. (HUOM. liukuvärjäys tulee vaan kynnen päähän, eli älä peitä kynnen päätä!) Ota sienen pala ja siveltele siihen hiukan haluamaasi väriä, tämä väri tulee siis pohjalle. Tuputtele väri kynnen päähän.


Vaihe 2: Anna hetki kuivua edellisestä lakkauksesta. Siveltele jälleen toista haluamaasi väriä sienelle ja tuputtele se kynnelle. Aloita vasemmalta puolelta ja etene noin kynnen keskelle, mitä lähemmäs keskiosaa pääset, sitä vähemmän paina sienestä kun tupututtelet.


Vaihe 3: Ota teipit pois ja siveltele vielä sienen palalle valkosta kynsilakkaa, tuputtele sitä hiukan kynnen vasemmalle reunalle ylhäältä alaspäin ohenevasti.

LOPPUTULOS


No tälläset näistä tuli, aika yksinkertaset mut ihan kivat.. Näyttää kyl hiukan joulukynsiltä :D Näihi voi sit lisäillä kaikkee kivaa jos haluu, ite oisin laittanu sellasii kynsitarroja toho viel mut en sit löytänykkää niit...

2 kommenttia:

  1. Todella hyvä postaus piti heti kokeilla! Tuloksesta en oo niin varma kun ei ole vielä valmiit, kirjoittelen tässä välissä kun odotan lakan kuivumista:)

    VastaaPoista
  2. Kiva! Toivottavasti tulos onnistuu :)

    VastaaPoista