lauantai 17. syyskuuta 2011

Kukkakynnet

En sit jaksannu venaa siihen asti et mun tilaukset tulee :D


Tarvitset:

- Hammastikku
- Kynsilakat
- Alus- ja päällyslakka

Vaihe 1: Lakkaa kynnen kärjet vaalean keltaisella. Laita päälle kultaista glitterilakkaa.Vaihe 2: Ota valkoinen lakka ja hammastikku/dotting tool (?), tee sillä 3 kukanlehteä ja 1 lehti kuvan mukaisesti. (Tein ite kynsilakan toisella 'tussi' päädyllä, eli en oo varma toimiiko toi hammastikku tai dotting tool + unohin tehä tässä kohtaa sen lehden tonne, joten katso kuvia alaspäin :D)


Vaihe 3: Tee kynnen keltaiselle kohdalle musta viiva vasemmasta alareunasta oikeaan yläreunaan (toinen käsi toisinpäin) ja sen jälkeen värjää se kokonaan mustaksi.
Vaihe 4: Ota pinkki lakka ja värjää sillä kukanlehtien reunat, sen jälkeen tee pienet viivat kukanlehtien sisälle. Värjää myös lehti vihreäksi. Kun pinkki ja vihreä on kuivunut, tee vielä yhdet reunat lehtiin mustalla kuvien mukaisesti.
Vaihe 5:  Tee kukanlehtien sisälle pinkin päälle vielä mustat viivat, samoin vihreään lehteen.Vaihe 6: Ota valkoinen lakka ja tee sillä viiva kahden ensimmäisen kukkalehden välistä vihreän lehden oikealle puolelle. Tee sama uudestaan mustalla, valkoisen vierestä.
Vaihe 7: Tee loppujen lehtien väliin samanlaiset mustat viivat jotka ohenee.Vaihe 8: Ota hammastikun puolikas ja tee keltaisella kynnen kärjen mustalle osalle 3 pistettä. Tee sama juttu muiden viivojen alle mustalla. Värjää kukan 'alaosa' vielä pinkillä ja tee siihenkin 5 mustaa pistettä.


LOPPUTULOS

Onnistuis paremmin jos ois pidemmät kynnet :D

Ja sori näitten kuvien laatu, ku en oo nyt päässy kuvamaa järkkäril koska en löydä laturia.. Yritän löytää sen laturin enskerraks. :)

5 kommenttia:

 1. Hienot! vois kokeilla huomenna. :)

  http://reettamau.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Makee lopputulos, tosin noita tekovaiheita kattellessa tuli semmonen fiilis et minkänäkönen täst oikee tulee ku vähän sottaselta vaikutti.. Mut joo, kivat on! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Musta kans tekovaiheissa mietin, et ei tuu kovin kiva lopputulos, mut tosi hienot tuli! Itellä vaan niin lyhyet kynnet, että ei taida onnistua :( Eikä oo kyllä värejäkään :S

  VastaaPoista
 4. LIIAN SAIPAn VÄRIT !!!1 mut kivat siis :D:D:D
  okei joo mut SAIPA :-(

  VastaaPoista
 5. oii aivan ihanat! <3 tykkään!

  VastaaPoista