perjantai 23. joulukuuta 2011

Porokynsi

Säälittävä porokynsi, siitä tulee nyt tuto. Olin tekemässä mun tällä hetkellä kynsissä olevasta lakkauksesta tuton, mut kamera on taas niin huonona ettei mitää rajaa... :D (kolmas postaus tänään!!)

Vaihe 1. Lakkaa kynnen alus valkoisella, sen jälkeen teet ruskealla lakalla tollasen ympyrän kynnen päähän kuvan mukaisesti. Kun ruskea lakkaus on kuivunut, tee sen ympärille mustalla viiva.Vaihe 2. Ota uudestaan ruskea lakka ja tee sillä toisen ympyrän yläpuolelle samanlainen ympyrä, mutta
hiukan pienempi.Vaihe 3. Ota tummempi ruskea ja tee sillä sarvet. Tämän jälkeen tee porolle punainen kuono, ja silmät.Eikö oo hieno...? :D Harmi vaan ku mulla ei oo kunnon ruskeeta, tai on mulla, mutta tajusin sen vasta nytten. Hieman epäsiisti, en jaksanu sen enempää alkaa korjailemaan tota ku ei oo kuitenkaan omassa kynnessä ;)

Huomenna ois lähtö joulun viettoon Lappeenrantaa, tuun sieltä 26.12. Sitte lähen taas kanarialle 28.12 - 4.1, tuun tekemään kuitekki viimeistään 27.12 jonku matkalakkaus tuton, tai ees kuvan niistä kynsistä.

ps. mulla on huomiselle ajastettu videotuto :)

Hyvää joulua kaikille! :)


4 kommenttia:

  1. Inq, sun pitää laittaa se juttu mitä me tehtiin to, tai sit me tehää uus myöhemmin vaik ennen ku lähet matkoille mut se on ihan must!! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää joulua vaan sinullekkin! :)

    Mä oon käyny Kanarialla 2 kertaa :D ♥

    VastaaPoista