tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tilauksia!

Jee, vihdoinkin mun koristehyrrät, glitterit sun muut höskät ja CG saapuivat kotio! Nyt voisin vähän esitellä teille näitä tuotteita mitä ostelin. :)


Ensimmäiseksi nämä China Glazen lakat jotka on siis kaikki Electropop brights kokoelmasta, paitsi toinen ja kolmas lakka vasemmalta, ne ostin Kynsiksi meni-blogin kirpparilta.
Electropop-kokoelman ostin eBaysta, sisälsi siis 6 lakkaa. Tosi nättejä lakkoja kaikki, osa näistä menee kuitenkin lakkauskilpailun palkintoon. :)

Lakoista maksoin postikuluineen n. 30€, tajusin kuitenkin tilattuani että oisin saanu transdesingiltä halvemmalla useamman lakan, suurinpiirtein samaan hintaan..


Tässä vielä kaksi superihanaa lakkaa tosta Electropop-kokoelmasta. Tosta sinisestä aquadelicistä tuli heti mun yksi lempparilakoista, se on niin ihanan pirteen värinen kynsillä! Ja vielä toi GC Techno, ihana! <3


Sitten näihin tilaamiini koristehyrriin ja glittereihin ym.

Koristehyrrissä on vaikka minkä näköisiä ja kokoisia strasseja, fimoja, microhelmiä ja helmenpuolikkaita.
Pikkupurkeissa on taas erilaisia ja eri kokoisia glittereitä, erilaisia paljettikuvioita, helmimurskaa, tikkuhileitä ja vaikka mitä muuta! Nämä siis maksoi yhteensä hiukan alle 30€. Eli glittereiden kappalehinta on n. 0.20€, ja koristehyrrien 0.80€ :) Ostettu Frauleinilta.

Näistä osa tulee siis lakkauskilpailuun palkinnoksi, vielä pitäis tilata joitakin lakkoja transdesingiltä.
Vielä lakkauskilpailusta, eikö olisi kivempi jos aiheena olisi vähän laajempi aihe kuin prinsessakynnet? Kuten kevät, tai jokin muu. Kuten joku kommentoikin jo, prinsessakynnet on aika loppuunkulutetut.
Ehdotuksia saa laittaa! :)

9 kommenttia:

 1. Onks noi koristeet ja glitteritkin ebaysta? Ihania <3 Ja mä niin himoitsen tota Aquadeliciä... Tahtoo!

  VastaaPoista
 2. Ihaniaihania juttuja! Mä oon tosi huono tilaan netistä yhtään mitään, kun pelkään ettei ne tuu ikinä perille. Täytyis ehkä alkaa uskaltautuun :D

  VastaaPoista
 3. EII kevät- kynsiä;D yhdessä blogissa on jo Kevät aiheinen lakkauskilpailu ja saa miettiä päänsä puhki jo siihenkin 8)

  Toki voihan aihe olla prinsessa tai sitten vapaa:) tai jokin ' parhaimmat kyntesi '

  VastaaPoista
 4. Kivoja ostoksia (: Prinsessakynnet -kilpailu oli aika vähän aikaa sitten jossain blogissa ja Passion for Nails -blogissa on juuri nyt käynnissä kevätaiheinen lakkauskilpailu joten molemmat ovat ehkä siltä kannalta vähän huonoja aiheita juuri nyt. Voisithan pitää esimerkiksi pääsiäiskynsikilpailun kun sehän on tässä piakkoin tuloillaan! (:

  VastaaPoista
 5. Siis milloin tuo lakkauskilpailu on tulossa? Niin, ja omasta mielestäni kevät kynnet olis parempi teema, kuin nuo tosiaan loppuun kulutetut prinsessa kynnet.. Saako osallistua, jos voitti edellisestä kisasta palkintoja?? :)

  VastaaPoista
 6. Silja/ Ne on frauleinilta :)

  Annika/ Joo eikun tilailemaan, pääsee yleensä halvemmallakin!

  Kynsille/ Aha, tota en tiennytkään! Siinä tapauksessa ei tule kevät aihetta. Pitää hiukan funtsia tätä aihe-asiaa vielä :D

  Ine/ Totta, sais palkinnotkin kokoon viimeistään pääsiäiseksi! :)

  Ano/ Tottakai saa!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Sitä vaan ihmettelen, et miten oot saanu noin halvalla noi glitterit ja koristehyrrät? :O

  VastaaPoista