keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kesäiset metsäkynnet

Ei oikee innosta toi inspiroidu ympäristöstä -teema... Oon tosi huono keksimään että mistä tekisin kynnet, tai siis omaan huonon mielikuvituksen. :D

Tänään tuli kuitenkin tehtyä tälläset kesäiset metsäkynnet.

Käytetyt lakat: Essie - Navigate her, CC - The Lime Starts Here ja CG - Gaga For Green
Nää on siis tehty oikein kuivilla akryylimaaleilla ja rispaantuneilla penselillä. :)

Mua hävettää myöntää, mutta en ikinä ole omistanut/kokeillut mitään pikakuivattajaa. Nyt olisi aikomus tilata jonkin sortin pikakuivattaja, joten onko teillä jotain ehdotuksia mikä pikakuivattajista on paras? Onko totta että Seche Vite kutistuttaa jotenkin lakkaa?

ps. Muistakaa käydä äänestämässä omia lempparikynsiä voittoon!


Monet teistä lukijoista on aiemmissa postauksissa valitelleet kun eivät omista leimausvälineitä, nyt Mimaxilla on -20% ale konad-seteistä!


6 kommenttia:

 1. Mulla käytössä Mavalan Minute quick-finish, joka ajaa kyllä asiansa ihan hyvin! :) Ainut, että aika pieni pullo joka hupenee äkkiä..

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet taas! =)

  VastaaPoista
 3. Olen käyttänyt Secheä varmaan 7 pulloa, enkä vaihtaisi sitä enää mistään hinnasta <3 Vain toinen pulloni kutisti välillä hieman lakkauksia, nämä viisi edellistä eivät ole sitä tehneet. Kiilto on mieletön ja kuivamisaika todella nopea! Suosittelen :)

  VastaaPoista
 4. Mulla itelläni on menny hermot tohon Seche Viteen parin kuukauden käytön jälkeen. Kärjet on ihan paljaat joka käytön jälkeen jo heti seuraavana päivänä, huohh.. Muuten Seche kyllä kuivattaa nopeasti, enkä ole onnistunut sen kanssa leväyttämään koristeluja.

  Mun edellinen pikakuivattaja oli Orlyn sec 'n dry top coat. Se ei kuivunu ihan niin nopeesti kun Seche, mutta oli muuten parempi. Suosittelen ainakin testaamaan :)

  VastaaPoista
 5. Okei kiitoksia!
  Kai mä nyt ensimmäiseksi otan kokeiluun ton Sechen, jos se ei toimi niin kokeilen tuota Orlya! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on majakan pikakuivattaja on toiminu todella hyvin, mut pullon lopussa se vähä kökkööntyy ja on nii pieni pullo et kuluu melko nopee :| mut kerro mitä ote tykkäsit sechestä nii katotaa kokeilenks mäki sit sitä :)

  VastaaPoista