sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Easybiisi liukuvärjäys

Heippa vaan! Ei oo tullut vähään aikaan kirjoteltua tänne blogiin, syynä ripari, ruotsinreissu ja näin poisapäin. Nyt oon kuitenki väsänny teille tälläisen todella, todella lyhyen tuton helposta liukuvärjäyksestä.

Tarvitset:
- Pesusienen
- Väh. kaksi lakkaa
- Alusta

Vaihe 1. Valitse vähintään kaksi eriväistä kynsilakkaa, ja lakkaa vaaleammalla värillä koko kyntesi. Kun lakkaus on kuivunut, ota sienen palanen ja ja laita siihen kahta väriä. Muista laittaa reilusti lakkaa.


Vaihe2.
Tuputa sienen palasta hellästi paperiin, jotta liika lakka lähtee.


Vaihe3. Laita sieni kiinni kynteen, ja tuputtelet sitä hieman. Tämän jälkeen nostat sientä ihan vähän kynnestä ylöspäin ja alat tehdä edestakaisin-liikettä, jotta värit sekoittuvat keskeltä. Ja valmis!Ja tossa sitte koristeltu versio tosta liukuvärjäyksestä,

Sen huomaa kun ei kahteen viikkoon ole lakannu kynsiä. On tosi vaikee saada tehtyä mitään siististi... :D

Onnistuin myös hyvin tuon lakan kupliinnuttamisessa, kuten varmaan huomaatte.
Tein tätä liukuvärjäystä varmaan sellaset 2 tuntia eilen illalla yöllä. En siis ainoastaan tätä yhtä, vaan monella eri värillä ja tekniikalla kokeiltuna. Lopulta kun alko tulla kiire yhen leffan alkamiseen, niin en jaksanutkaan vähillä kynsilakanpoistoaineillani alkaa ottamaan niistä kynsistä (puoliksi märkiä) lakkauksia pois, joten älykkäänä tyttönä aloin lakkaamaan tuohon päälle. Tämä on siis syy tuohon kuplimiseen.

No mitäs mieltä ootte tutosta ja lakkauksesta?ps. Olin kokonaan unohtanut tän mun kysymyspostauksen, eli laittakaa vielä vähän kysymyksiä tulemaan niin saan sitte kunnon vastausvideon kasattua! :)

15 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Pitääki kokeilla joskus :)

  VastaaPoista
 2. Ihania nää sun kynnet ! :)

  VastaaPoista
 3. Tuto ihan hyvän olonen, en kyllä siihen niin hulluna keskittynyt kun tiesin jo ennestään miten tapahtuu. Hienon näkönen lopputulos :)

  VastaaPoista
 4. Menetit yhden lukijan...Heippa

  VastaaPoista
 5. On nyt kesälomalla muutakin tekemistä kun lakkaillla kynsiä

  VastaaPoista
 6. Tosi törkeetä tuo tuollanen "menetit yhden lukijan...heippa" eikö voi vaan lopettaa lukemista, ilman että pitää antaa siittä kommentti? Mutta tää sun blogi on ihan paras. Ainako lakkaan kynsiä, niin katon tästä sun blogista ohjetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut on vähän tommosia;) mutjoo kiva jos tykkäät! :)

   Poista
 7. Tosi hyvii vinkkejä ! Tänäänki kokeilin jo kolmea eri lakkausta kiitos blogisi (: kivat kynnet noi !

  Mode-oflife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Ihanaa kun sulla on näin selkeet ohjeet kuvien kera! Ja tosi hienoja lakkauksia, vau!

  VastaaPoista