keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Arvonnan voittajat, ja vähän muuta!

Oikein paljon kiitoksia arvontaan osallistuneille, osallistumisia tuli 163 joista pari jouduttiin hylätä puuttuvan s.postin takia. Sain paljon mukavaa palautetta, kiitos siitä! Arvonnan aikana tuli useita lukijoita lisää, toivottavasti jatkatte blogin lukemista myös tämän jälkeen. :) Nyt kuitenkin niihin voittajiin, eli:

Ensimmäisen palkinnon voittaa..... SILLI

Toisen palkinnon voittaa..... ANNIKA

Onneksi olkoon!! Otan teihin yhteyttä
s.postilla. :)

                                                                                                                                                                      

Nyt kun joulukin on näin lähellä, ja monessa blogissa on tuloillaan joulukalenteri, eli joka päivä ilmestyy jonkinlainen postaus, mutta minkälainen? Olisko teillä jotain ideoita tätä varten?

Sitten vielä yksi juttu! Nyt kun on talvi tuloillaan, ja haluisin muuttaa blogin ulkoasua talvisemmaksi.
Voisko joku ihana ihminen tehdä mulle bannerin, talvisen sellaisen? Mulla ei ole mitään sen ihmeellisempiä kriteerejä, suunnilleen samankokoinen kuin nykyinen (voi olla pienempikin). Bannerissa ei edes tarvitse olla kynsien kuvia, jos kuitenkin haluaa niitä laittaa niin kaikki kynnet löydät ''kynsigalleria''-välilehdestä. Bannerin reunaan voi lisätä tekijän nimen tai blogin.

Jos bannereita tulee useampi (toivottavasti tulee ;) niin voisin laittaa kaikki bannerit blogiin ja kirjoittaaa pienen tekstin tekijän blogista, jos sellaista on. Tämä siis tarkoittaa sitä että s.postiin voi liittää mukaan oman blogin. Niin ja siis bannerit voi lähettää merisulka@hotmail.com :) Kiiitos ja kumarrus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti