lauantai 29. kesäkuuta 2013

Informaatiota, äänestystä ja muuta sellaista + pikkuisen ostoksia


Heipä hei taas! Täällä bloggaaja ilmoittaa olevansa hengissä, vaikka blogin puolelta ei siltä näytä. Mulla on niin paljon puhuttavaa joten älkää ihmetelkö jos tekstistä tulee sekava...

Blogirintamalla ollut taas vaihteeksi hiljaista, sillä läppäri meni rikki eli en saa siirrettyä kuvia koneelle. Tietysti voisin tällä ipadilla postailla, mutta kuvat on sen verran pixelimössöä, että ei kynsien yksityiskohdasta saisi mitään selkoa. Onneksi mulla on kuitenkin pieni varasuunnitelma kunhan pääsen kotia. Tällä hetkellä olen siis mökillä täällä Ähtärissä, ja ihan parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Tuuri josta onkin pari Orlyä tullut kotiutettua, kuvia alempana! 

Sitten seuraavaan asiaan. Eli Googlen Friend Connectiin eli lukijapalkkiin. Tuo palkki ei siis ole lähdössä minnekkään, joten jos seuraatte tuon oikealla olevan palkin kautta teidän EI tarvitse siirtyä lukemaan blogia bloglovinin kautta. MUTTA jos seuraatte blogia Google Readerin kautta, se kannattaa vaihtaa tuohon Googlen Friend Connectiin tai Blogloviniin. Eli vielä toisella tavalla selittynä, oikealla oleva lukijapalkki ei katoa mistään blogista ja näette edelleenkin lukemanne blogit bloggerin omasta hallintapaneelista, kun taas Googlen Reader (eli syötteenlukija) poistuu käytöstä. 


Ylemmässä kuvassa siis Tuurin Orly-ostokset ja yksi La Femmen lakka. Orlyt maksoi 3€ eikä sieltä oikeastaan löytynyt kuin pari muuta värisävyä näiden lisäksi. La Femme maksoi muistaakseni 2€. Sinne jäi vaikka kuinka paljon kaikkia ihania lakkoja, mm. w7 hinnalla 2.95€ aivan ihanilla sävyillä, Wet'n Wildin joitakin sävyjä eurolla, sellasia suht isoja leimasinlaattoja myös eurolla, tarroja ja muita koristeita reilu eurolla ja Color Clubin joitakin sävyjä 6.50€. Sain onneksi hillittyä itseni ja ostettua lakkoja ainoastaan 14€ (mutta kaikkea muuta taas isommankin rahan edestä...)

Hmm muuta ei tainnut olla... Eikun ainiin, sisustin huoneen uudestaan ja samalla ostin ihanan hyllyn jonka siunaan kynsilakoille. Mulla on suuret suunnitelmat näille lakoille, mutta saas nähdä mikä on lopputulos. Tietysti pitää näin kesäisin uusia myös kynsilakkavarastoja! ;) Yritän päästä postailemaan maanantaina kun palailen täältä, joten siihen asti heipat!

Ps. Vielä yksi juttu! Olisin tosi kiitollinen jos kävisitte äänestämässä blogia Tiian Voitto Kotiin kuukauden blogi -äänestyksessä! http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/06/kuukauden-blogi-tulokset-ja-uusi.html postauksen lopusta löydät äänestymahdollisuuden. :)

3 kommenttia:

  1. Hauska lukea, että joku tosiaan on Ähtärissä. :D Tuntuu ettei tänne ikinä eksy juuri ketään..:D

    VastaaPoista