maanantai 23. tammikuuta 2012

Aaltoabstrakti

Vaihe 1.  Lakkaa valkoisella kynteen viistomaisesti meneviä 'aaltoja'. Tämän jälkeen teet mustalla aaltomaisen viivan kuvan mukaisesti. Kun teet mustaa viivaa, jätä aika reilusti tilaa valkoiselle kynnen alaosassa.Vaihe 2. Lakkaa tyhjä valkoinen osa kynnestä pinkillä glitterilakalla.


Vaihe 3. Tee mustalla kaksi hiukan käyrää viivaa molemmille 'harjan aallolle'.  (tee viivan alkamiskohdasta hiukan paksumpi) Tämän jälkeen ota hopea ohutkärkinen glitterilakka ja tee sillä valkoisen ja mustan lakan rajalle viivaa.
Jos tässä vaiheessa huomasit (kuten mulle kävi) että valkoinen osa johon glitterviiva tulee on liian kapea, voit korjata asian lisäämällä tähän valkoista lakkaa.


Vaihe 4. Käytä edelleen hopeaa glitterilakkaa ja tee sillä käyrien viivojen reunoilla samanmuotoista viivaa. Huom, glitterviivan pitää alkaa vaihe3:n 'mustan ja valkoisen rajasta' 


Vaihe 5. Ota dotting tool, ja tee vielä mustalla pisteitä valkoiseen että pinkkiin osaan kynnestä kuvien mukaisesti. Ja valms!


Onks jotain tutoja mitä haluisitte nähä? Jotka oli siis edellisessä 'keskenjääneissä tutoissa' :)

7 kommenttia:

 1. Tykkään lakkauksesta enemmän ilman noita pisteitä :) Kiva idea! mistä sulla oikeen tulee tämmösiä mileen? :D

  VastaaPoista
 2. Käytätkö ollenkaa aluslakkaa? :o

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet, ilman noita pilkkuja ja punaisen eri sävyillä toteutettuna nuo samat toimis lieskakynsinä :)

  VastaaPoista
 4. Niin ja hei, sulle olis tunnustus mun blogissa, mikäli et ole tuollaista vielä toteuttanut: http://operaatiojalokivimeri.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat, vaikka mun mielestä noi oli paremmat ennen noita pilkkuja. Mut hyvät noinkin! =) Kuivamarmoroinnin haluisin ehdottomasti nähdä (-----:

  VastaaPoista
 6. Jatka i ♥ NY kynsii !

  VastaaPoista
 7. Se kattoo vaan youtubesta .. :pp http://www.youtube.com/watch?v=8dvQogtmgHc

  VastaaPoista