tiistai 17. tammikuuta 2012

>>

Pää lyö taas ihan tyhjää, en keksi mitään kynsiä (eikä muutenkaan oo mitään inspistä kirjottaa tänne) mistä tekis tuton.. Tai oonhan mä yrittäny tehä ennen treenejä jotain kynsiä mut neki sit jää kesken koska aika ei riitä. Syitä riittää ja seliseli...

Nyt oon aatellu ottaa itteäni niskasta kiinni ja alkaa postaamaan useamman kerran viikossa (mun uudenvuodenlupaus :D) Aattelin et ainakin kerran viikossa tulis kynsituto missä näytän miten tehään piirrosdisney ym. hahmo yhdelle kynnelle (mm. nemo, karvinen, nalle puh, angry birds?) + muina päivinä viikkossa jotain muita älykkäitä kynsitutoja että kynsiä.
Ja tosiaan oon alottanu jokin aika sitte ringeten, treenejä on siis Ma, Ke, To ja (La ridaus) Su. Tää on suurin syy siihen miks postauksia on tullu aika harvoin, yritän silti aina ennen treenejä jotku kynnet päästä sähertämään.

Ja tosiaan niitä postausehdotuksia tulemaan!! Sillä te lukijat voitte auttaa mua pysymään täällä ruudun takana useammin! :)

9 kommenttia:

 1. Kaikki lesbot pelaa ringettee. En sillä että sä oisit. Ehkä ois paremmin muotoiltu että useat ringeten pelaajat ovat lesboja, tulet huomaamaan D:

  VastaaPoista
 2. Missä se videopostaus??

  VastaaPoista
 3. Jos tarkotat sitä videopostausta joskus joulukuun lopulla, nii mun videonmuoksiohjelma ei toiminu.

  VastaaPoista
 4. sun piti tehä se one stroke tekniikka tutoriaali??

  VastaaPoista
 5. Joo tosiaan, se on tulossa. Videolla luultavasti, sitä ennen pitäis saada lainattua veljen kameraa + oikea muokkausohjelma. :)

  VastaaPoista
 6. Hei, tosta sivupalkin kyselystä, niin vaikka tuo lakkauskilpailu voittaisikin niin arvonta olisi kivempi, kumminkin kaikilla lukijoilla ei ole mahdollisuutta tehdä itselleen hienoja/rumia kynsiä, eli siihen ei tarvikkeita löydy, joten olisi paljon tasavertaisempaa, että olisi nytten arvonta kun edellinen oli lakkauskilpailu:).

  VastaaPoista
 7. Sori et tuun kommentoimaa tavallaa ihan turhast, mut väitätkö tosiaa et noi KAIKKI ideat on sun omii? Tykkään ittekki ihan sairaast tehä kaikkii kynsienlakkauksii ja tällee ja oon joskus inspiksen kadotes ettiny netist ideoit, mm youtubest. Siel on ainaki noi kissakynnet ja kukkatyyli mis on pinkkii ja keltast (ehk eriväreil en muista kunnol) Ei mulla muuta, aattelin vaa sanoo, en haluu loukata tai mitää, hienoi lakkauksii kyl :) !

  VastaaPoista
 8. En todellakaan väitä että kaikki ideat on mun omia. Ja tosiaan välillä on toi inspis kateissa, niin sillon on hyvä netistä kattella. Yleensä myös mainitsen kys. tutossa jos on oon ottanut mallia ;)

  VastaaPoista