maanantai 24. syyskuuta 2012

Ostoksia jostain kaukaa

Nyt taas pitkästä aikaan voisi esitellä teille jotain mun ostoksia tuolta kesälomalta ja tästä lähiviikoilta jne. Oon tässä lähiaikoina tilaillut taas ebaysta vaikka mitä krääsää, kaikki ei kylläkään ole tullut vielä perille asti mutta voisin esitellä nyt nämä. :)
Eli ensimmäiseksi mummon tuomat SW:n lakat tuliaiseksi Unkarista. Lakat vaikutti ihan hyviltä kun swatchasin ne, ensimmäinen kerros peitti tosi hyvin ja kuivukin ihan nopeasti! Vasemmalta oikealle 416, 1816, 1008, 406, 601 ja 817. 
Eli mode4u:n lakkoja, joista onkin ollut aika paljon puhetta blogeissa. Ine oli nimittäin saanut jonkun allergisen reaktion tuosta lakasta (lisää voi lukea Inen blogista ).Nää lakat on ihanan värisiä, mutta kun alko levittää näitä kynnelle se oli superhankalaa saada se tasaiseksi ja kaiken lisäksi se ei meinnanut millään kuivua. Vasemmalta oikealle Apple, Vampire, Anywhere is ja Show GueenJoskus kesälomalla ostin GT:n omia lakkoja koska nää näytti niin houkuttavilta eikä hintakaan ollut paha. Normaali musta lakka, ja kaksi glitterlakkaa. Tuo sininen on ainakin ihanan näköinen pullossa, samoin lila. Harmi ettei oo vielä kerenny kynsille asti. Huomasin muuten että tuo musta on hyvä lakka vesimarmoroinnissa! Vasemmalta oikealle 01 Black, 77 Monaco blue ja 78 Rockstar.


Essien kolme ekaa lakkaa ostin kesälomalla Cesarsin avoimien ovien päivästä, 2€ kpl. Pienemmät on ebaysta 7€, luulin kylläkin että nuo lakat olisi ollut isoja eikä pieniä mutta... Vasemmalta oikealle Ensimmäisessä ei lue mitään, Atlantis pearl, Body language, Braziliant ja Super bossa nova.


Adenin sininen glitterlakka, ja Tigeristä ostettu pinkki lakka


Oumaxin 12ml maaleja ebaysta. :)


Viimeisenä 10 kappaletta valkoisia kynsikiekkoja. Näihin oonkin osan lakoista kerennyt jo swatchata. :)

No onko mieleisiänne ostoksia? :)

6 kommenttia:

 1. haluaisitko joskus tehdä postauksen miten tehdään vesimarmorointia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ihan ensimmäinen postaus on tuto vesimarmoroinnista. :)

   Poista
 2. hei oon aina miettiny, et paljonko sulla menee rahaa kaikkiin näihi tarvikkeisiin? tavallaan turhaan uppoaa rahaa, sillä ihan hyvin pärjäisi ku olis jokaista väriä yks... ja ei siis millään pahalla, mietin vain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No... Voin sanoo että ihan liikaa rahaa menee kaikkiin tarvikkeisiin ja lakkoihin. Välillä lasken paljonko mulla on mennyt esim mun kaikkiin lakkoihin rahaa yhteensä, ja voin sanoa että ihan liikaa. + kaikki muut kynsitarvikkeet. Puolustaudun kuitenkin sillä että oikeesti tilaan aika harvoin kaikkea, ja suurinosa tilatuista jutuista tulee euroopan ulkopuolelta eli hinnatkaan ei päätä huimaa. :D (esim jenkeistä 9 kappaletta CG lakkoja maksaa postikuluineen reilu 40€, Suomessa taas tolla 40€ ei sais suunnilleen kun 4 samanmerkkistä lakkaa) :)

   Poista
 3. onks noi oumax ni akryyli maaleja? onks sellasil just hyvä tehä kaikkee ja eiks niitä vaa jollain pensselil laitella? ku oon miettiny sellasten ostoja (:

  VastaaPoista