torstai 6. syyskuuta 2012

Kukkapenkkikynnet...

Aluksi älkää ihmetelkö jos postauksessa tulee kirjotusvirheitä tms, mulla on nimittäin just alkamassa migreeni niin en jaksa alkaa tarkistelemaan postausta sen kummemmin...

Tilasin tässä jokin aika sitten water decalseja facebookin kynsikoristekirppikseltä. Ne on niin helpot laittaa (tai ainakin viime kerralla) ja on kivan näköset! Halusin tehdä jotkut neutraalit, nuden väriset kynnet
Päädyin lopulta China Glazen Sunset Sail -nudelakkaan, ruusudecalseihin ja valkoisiin pisteisiin. :)

Vitsi mua ärsyttää tuo nimettömän water decals, koska se on erilainen kuin muiden, ja sen takia olisin voinut asettaa sen eri kohtaan kynttä... Muutenkaan näiden decalsien asettelu ei menny kuin Strömsössä, esimerkiksi tuon etusormen ruusu on ruttaantunut lehdestä jne. Toisesta kädestä en edes kehtaa laittaa kuvaa :D Oon kuitenkin ihan tyytyväinen näihin (kukkapenkkejä muistuttaviin) kynsiin.

Käytetyt lakat; China Glaze - Sunset Sail ja Essie - Moon Struck

Oon myös koklaillut vesimarmorointia irtokynsille, (ja omille kynsille jotka kuitenkin epäonnistui) ja harjoitellut erilaisia kuvioita. Tai lähinnä sellasia spiraaleja jne. 

Eikä tuo vasemmanpuolimmainen näytä silmältä? :D
                        
                                  Mitäs pidätte kukkapenkkikynsistä ja marmoroinneista? :)


ps. Haa mulla on mahtava palkinto (ja aihe) mielessä arvontaan! Maltan tuskin oottaa että pääsen julkasemaan 500 lukijan arvonnan ;)

18 kommenttia:

 1. Ihanat kukkapenkkikynnet :) Jännä toi beige, vähän beige mutta jollain tavalla tosi persikkainen! Kumpikohan se on? :D
  Onpa sulla paljon lukijoita, toivottavasti mä pääsen joskus samaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuo lakka on varmaan beige, nuo kuvat vääristää hieman... Tai ehkä sittenkin persikkainen :D Ja joo mulla on ihan kiitettävästi lukijoita, en ymmärrä miten on edes mahdollista että oon saanu nuin huiman määrän lukijoita! :)

   Poista
  2. Hihi, lukijoita saa kun tekee hienoja kynsiä ahkerasti :D

   Poista
  3. No tosta ahkeruudesta en nyt tiiä.... :D

   Poista
 2. Nätit kynnet! Mulla on samoja decaleja enkä myöskään saanut niitä ilman ongelmia kynsille, nuo lirpakkeet meni ruttuun vaikka teki mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo nuo decalsit on kyllä vähän huonoja... Samassa pakkauksessa tullut useampia, saas nähdä onko kaikki noin huonoja.

   Poista
 3. Vautsi mitkä kynnet! Sellaiset vintage tyyliset sanoisinko. :) Ikinä en oo vesimarmorointia kokeillu, mutta ovatpa kyllä upeita nuo... tahdon!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vintage-sana oli just se mikä mulla tuli mieleen näistä kynsistä, en vaan muistanut sitä sanaa... :D Niin ja kiitoksia!

   Poista
 4. minkä ikänen oot? ja miksi ammatiksi opiskelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui mikä kysymys :D Ikävuosia on kerääntynyt huikeat 15 vuotta, eli en vielä opiskele mihinkään tiettyyn ammattiin tms ;D

   Poista