torstai 27. joulukuuta 2012

Opi - The Spy Who Loved Me

Oli pakko tulla vielä esittelemään Opin Skyfall-kokoelman yksi super ihana punainen lakka nimeltä The Spy Who Loved Me. Ah, täydellinen punainen lakka, jonka seassa on pieniä kultahippusia. Tosi vaikee kuvattava, en millään meinannut saada sen oikeeta sävyä esille. Tai en oikeastaan saanutkaan, mutta aika lähellä tuo punaisen sävy on sitä oikeaa. Ei kuitenkaan vedä vertoja saman kokoelman kultaiselle lakalle. ;)

Lisää kuvatekstiKynsissä ei oikeastaan näkynyt noita kultahippusia, ellei ihan tarkasti katsonut. Yritin vaikka kuinka saada noita kultahippusia näkymään kunnolla kynsissä, mutta en onnistunut. :D Laitoin  flormarin punaisen lakan päälle tätä. Tää lakka kyllä vaikutti sellaselta, että olisi ihan itsessään parilla kerroksella peittänyt. Varmaan olisi paremmin tulleet ne kultahippusetkin esille jos alusta alkaen olisin käyttänyt ainoastaan tätä lakkaa. Kuvat ei kuitenkaan anna oikeutta tälle ihanalle punaiselle lakalle!

Lakka oli ihanan helppo levittää ja pysyi kauniisti kynsissä pari päivää ilman sen suurempia silmiä häiritseviä kärkikulumia. Ehdottomasti menee joku toinenkin kerta kynsille. :)


Tykkäättekö tästä lakasta yhtä paljon kuin minä? ;D5 kommenttia:

 1. Tykkäisin mutta mulla ei ole tätä, yhyy!

  VastaaPoista
 2. Minulla on myös tuo ja olen aivan rakastunut. Ihana! :)

  VastaaPoista
 3. -ihana lakka! :) itekkin haluun :D
  -mutta tuli tällänen kysymys mieleen että kuinka paljon sulla on menny rhaa kaikkiin sun lakkoihin yhteensä? :D
  -ja toinen kysymys, kuinka usein lakkaat sun kynsiä? :D

  VastaaPoista