lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kesää odotellessa

Ja pyh, mä kun luulin että kevät on jo tulossa kun mittari näytti viime viikolla plusasteita... No eipä tietenkään ja seuraavalla viikolla vaan lisää lunta ja pakkasta, huoh. Aurinko kuitenkin lämmittää mukavasti, ja se tuo hiukan kevätfiilistä. Kynsiinkin piti lisätä jotain keväistä, tai itseasiassa kesäistä!

Mulla joitakin aikoja sitten tilattu iso kasa kukka water decalseja ebaysta. Eilen pääsi ensimmäinen arkki kynsille, ihanan Essencen sinisen (en muista minkä nimisen) lakan päälle. Kukkia koristaa valkoisella lakalla tehdyt pisteet.
Ite tykästyin näihin kynsiin. Etenkin tuohon Essencen upeaan siniseen, mihin nuo kukat sopivat täydellisesti! Valkoinen lakka alkoi ärsyttävästi kuplia osassa pisteitä. Kuvat ovat muuten vähän huonolaatusia, koska ovat kännykällä otettuja.

No mitä mieltä kynsistä? :)

24 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet, tosi hyvä väriyhdistelmä! Taitaa löytyä multa noi samat decalsit ja voisin kanssa yrittää johonkin tuollaiseen vaaleansininen niitä yhdistää, sen verran kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin nuo decalsit sopii tuohon lakkaan. Ja kiitos! :)

   Poista
 2. On kyllä hyvänlaatusia kuvia jos kerran on puhelimel otettuja! Mikä puhelin sulla on? :)

  VastaaPoista
 3. Katoin just että paremmat kuvat kuin yleensä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parissa viime postauksessa kuvien laatu (ainakin mun mielestä) on parantunut aiemmista. Mutta jos vertaa niitä vielä aiemmin julkaistuihin, niin nämä kyllä voittaa ne. :D

   Poista
 4. Ihanat, rakastuin näihin!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväiset kynnet! Todella kauniin sininen tuo essencen lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo lakka on ihana, ehdottomasti yks mun lemppareista! Ja kiitos :)

   Poista
 6. Ihan mielettömän kauniit! :) Sulle olisi muuten haaste blogissani: http://katjuskan.blogspot.fi/2013/03/haasteita.html : )

  VastaaPoista