torstai 14. maaliskuuta 2013

Uh mitkä lakat!

Pari viikkoa sitten etsiskelin huvin vuoksi netistä joitakin kivoja glitterlakkoja googlesta. Löysinkin tämän näköisiä lakkoja, mutta missään ei lukenut nimeä. Yritin vaikka kuinka kauan etsiskellä netistä paikkaa josta voisin ostaa nämä lakat, mutta mitään ei löytynyt. No seuraavana päivänä joku oli lisännyt Facebookin kynsikoristelut -sivustolle kuvan ostamistaan lakoista ja siellä ne lakat seiskoskeli mitä hiki hatussa olin googlesta etsinyt. Tässä vaiheessa kuvan kommentteihin oltiinkin lisätty linkki josta nämä lakat on ostettu ja siinä samalla sekunnilla olinkin paypalin sivulla hyväksymässä maksua.

Muhun ei oikein glitterlakat iske, mutta tää oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Pullo muistuttaa Nfu Oh:n lakkoja, mutta niitä nämä ei kuitenkaan ole. Kuten Facebookissakin luki, tissit on paljon pienemmät näissä lakkapulloissa :D Kauniitä nämä pullot kuitenkin ovat!

Swatchasin lakat samantien ja haju oli kammottava... Glittereitäkin sai kaivella osasta pulloista, mutta kuivuminen oli suhteellisen nopeaa. Maltan tuskin odottaa, että saan laitettua jotakin näistä kynsille! Ehdoton lemppari näistä on tuo oikeassa reunassa oleva 144.
                     Mikä on teidän lemppari näistä, ja tuliko lisää lakkoja ostoslistalle? ;)   
                                                             

10 kommenttia:

 1. Ei sitä linkkiä millään tänne saisi? Tosin jos haju on liian kamala, en ehkä tahdo näihin sekaantua. Vieläkin on mielessä se, mille Kleancolorit lemusivat...

  VastaaPoista
 2. Mun pitikin lisätä se linkki mutta unohdin... Tässä se nyt kuitenkin olis http://www.ebay.com/itm/KT359-15ml-Stunning-Glitter-Colours-Nail-Polish-X-4-/130736067828?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e707a14f4. Ei nää nyt mitenkään superpahalle haise, että kyllä näitä voi käyttää. :)

  VastaaPoista
 3. Olipas yli-ihania glitter pommeja :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Vielä kun haju ei olis näin paha niin ai että.

   Poista
 5. Mun lemppari on toi 139, mutta oon tilannu nää aikoja sit eikä oo vieläkään tullu :/ missä mun lakkapullot viipyy :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, toivottavasti ne tulee kohta, tai ehkä ne on jo tullutkin kun näin myöhään näihin kommentteihin vastailen :D

   Poista
 6. Vau miten hienoja! Tykkään ite just tommosista lakoista, ja on tosi simppelit niin ei vie paljon aikaa toteuttamisessakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Vaan värillinen lakka alle, ja glitter päälle, helpot ja kivat kynnet ;)

   Poista