perjantai 12. huhtikuuta 2013

Sénorita Bonita!

Huh kun on taas tullut vaikka mitä uutukaisia postissa, pitäisi päästä esittelemään kaikki jossain vaiheessa. Mulla on taas vaihteeksi kerääntynyt oikein iso kasa ei-käytettyjä lakkoja, etenkin kun miitistä (kurkkaa viime postaus jos kiinnostaa mitä goodie bagit sisälsi) tuli iso kasa uusia lakkoja, joita pitäisi saada kynsille. Osa kyllä ei ole mun sävyjä, joten ne lähtee myyntiin tai viikonloppuna alkavaan arvontaan. ;)

Oli pakko saada käyttöön miitistä ostettu China Glazen Senorita Bonita. Ihana lila lakka jonka seassa on kultaisia hippusia. Pullossa unelma, kynsillä ei niinkään... Lakka oli tosi ohutta ja vetistä, ihan super hankala levittää kynsille. Koko ajan tuli kaljuja kohtia, eikä nuo kerrokset peittäneet mitään. Kynsillä siis neljä kerrosta lakkaa, eikä siltikkään peittänyt kunnolla. Tämän takia laitoin kärkiin eBaysta tilaamiani tarroja ja niitä koristamaan vielä hopean(?) värisiä strasseja. Kynnet on ihan kivat, vaikka eivät nyt onnistuneetkaan niin hyvin kun mulla oli mielessä. Kyllä näillä kuitenkin hetken pärjää. :)24 kommenttia:

 1. On kyllä nätit! :) ihana tuo lakka ja tarrat sopii tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin yllättävän hyvin sopii yhteen, kiitos! :)

   Poista
 2. Harmi, että lakka oli niinkin hankala :/ Todella kauniit kynnet oot siltikin loihtinut ja jotenkin tuo lakka rupesi houkuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä! Mutta eipä tuo hankaluus nyt haittaa, kun lakka on aika nätti. :)

   Poista
 3. Tosi kauniit, kivasti aseteltu nuo tarrat ja strassit on kiva lisä!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet! Ihanasti oot laittanu tarrat ja strassit :D

  VastaaPoista
 5. Voi ei tuon lakan kanssa, mulla on tuo kanssa ja mun oma levittyy ihan hyvin ja peittää myös ihan ok! Ilmeisesti lakan laadussa on hajontaa :S

  Mutta oikein kaunis lakkaus kyllä lakasta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on varmaankin joku maanantaikappale. :D

   Poista
 6. Mitä päälyslakkaa käytät ku mulla ei pysy tarrat millään kynsissä? Ja on todella hienot noi kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän Sally Hansenin diamond flashia, ehdottomasti paras kokeilemistani pikakuivattavista päällyslakoista. Ja kiitos! :)

   Poista
 7. Löysin tänään blogiisi ja voi miten kauniita lakkauksia täällä onkaan <3.

  Omistan myös tämän kyseisen lakkasävyn ja hupsheijaa en olekkaan sitä blogissani vielä esitellyt, kiitos "muistutuksesta" ;). ....Tosin koristelut eivät olleet ihan tätä luokkaa ja kynsissä taisi olla vielä laastareitakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3 Mielenkiinnolla ootan sun variaatiota tästä lakasta. ;)

   Poista