lauantai 11. toukokuuta 2013

a England Saint George kera hämppisten

Oon taas palaillut tänne bloggailun pariin! Mulla on ollut tässä nyt niin paljon kaikkea, joten en vaan ole kerennyt lakkaamaan kynsiä.  Kävin tässä tutustumassa (ehkä) tulevaan kesätyöpaikkaan. Olisi siis tarkoitus lähteä kesätöihin Ruotsiin eräälle tallille joksikin aikaa. 

Jokusia päiviä sitten postista tupsahti Adeninalta kuukauden testituote. Jännityksellä avasin kuorta, ja odotin mikäköhän mun kolmesta a Englandin lakkavaihtoehdosta oli valittu  testattavaksi. Paketista paljastui ihanan ihana A englandin Saint George. Se suorastaan sädehti, kun sitä katseli. Lakka kuuluu hologrammi kokoelmaan The Legend.  Koostumukseltaan se on täydellisen turkoosin ja jadenvihreän sekoitus, ''hajallinen'' holo. Pulloa katsellessani odotin paljon, ja se oli heti pakko saada kynsille. Olen lueskellut paljon näistä a Englandin lakoista ja odotukset olivatkin korkealla laadun suhteen. Ensimmäisellä kerroksella lakka peitti, mutta jätti joitakin kaljuja kohtia (ehkä tämä johtui siitä, että laitoin niin ohuen kerroksen aluksi...). Toisella kerroksella lopputulos oli täydellisen hyvä. Kuivuminen oli nopeaa, eikä pikakuivattajaa tarvittu.  Lueskelin a Englandin nettisivuilta, että lakka tarvitsisi tietyn päällys- sekä aluslakan saavuttaakseen ''täydellisen lopputuloksen'', mutta kyllä tämä ilman noitakin on täydellinen! Katselin kynsien lakkaa sisällä ja ihastelin sitä. Päätin mennä aurinkoon kuvailemaan sen ja voi pojat mikä näky! Tämä on sellainen lakka, jota ei vaan saa kameralle taltutettua, se pitää nähdä itse!



Kauheeta hehkutusta joo, mutta tämä lakka on oikeasti sen arvoinen. Kattokaa nyt kun on ihana! Kannattaa käydä ostamassa tämä lakka ennen niiden loppumista. ;) Hintaa 13.90€. 

*En hyödy linkkien klikkailuista



Mitä tykkäätte lakasta? Menikö himotuslistalle? ;)

16 kommenttia:

  1. Kaunit kynnet oot tehnyt! :) Itse en ole tummanvihreän fani mutta tätä voiskin harkita ku näyttää niin hienolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En mäkään ole mikään tummanvihreän ystävä, mutta tää on kyllä hankkimisen arvoinen lakka :)

      Poista
  2. ihana lakka ja ihanat kynnet! :DDD

    VastaaPoista
  3. Mulla onkin jo tää. Ihana lakka, noi hämähäkit sopii hyvin tähän lakan väriin :)

    VastaaPoista
  4. kaunis lakka mut hui hämiksiä mie en voi sietää vaik kauniit koristelut onkin eikä eläviä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hämppikset, hyi! Joo onneks ei kuitenkaan ole oikeita ja kiitos :)

      Poista
  5. Tää on kyllä kaunis. Itsellä ei tätä ole, mutta muilla aina ihailen. Josko joku päivä tää ois vielä mun :)

    VastaaPoista
  6. a-Englandin lakat on kyllä sellaisia, joihin rakastuu kerta kerran jälkeen uudelleen. "Oliko tämä niin ihanan värinen?" "Oliko levittyvyys todella näin helppoa?" :D Toisaalta tahdon jo uutta kokoelmaa heiltä. 8>

    Kauniit kynnet olet tällä tehnyt, tykkään koristeluista paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin! Kaikki on vaan kohdillaan tällä merkillä, ja kiitos! :)

      Poista
  7. Wonderful nail polish! This color looks so amazing! Maybe I should buy this one, lol. :D

    VastaaPoista
  8. Hy there!! I have found your blog and I'm very glad because you have a lot of interesting subjects and nail; designs. I will follow you for sure. if you are in the mood for some nail designs please do not hesitate to visit my blog too. Kisses and thanks in advance.
    http://roxyru.blogspot.ro

    VastaaPoista