maanantai 14. huhtikuuta 2014

Uusia tuulia ja uusi blogi

Kaikki on varmaan jo huomanneet, että blogi on jäänyt taka-alalle. Viimeisin postaus on tainnut ilmestyä heinäkuun puolessa välissä, jos oikein muistan.. En nyt ala tässä sen enempää selittelemään miksi tää blogi on jäänyt, ei vaan ole ollut inspistä kynsien tekemiseen, ja akat on nämä kahdeksan kuukautta seisseet tuolla hyllyssä käyttämättömänä. Oon tosi pahoillani etten oo mitään näiden kuukausien aikana tullut ilmoittamaan, vaikka osa teistä onkin kommenttiboksin puolella kysellyt missä mä luuhailen kun ei postauksia näy. Oonkin nyt tullut siihen tulokseen, että virallisesti lopetan tän blogin kirjoittamisen. Jätän tän kuitenkin näkyville, jos joku joskus vielä haluaa käydä näitä lakkauksia tsiigailemassa. 

Toinen syy inspiraation puutteen ohella on se, että lähden elokuussa vaihtoon jenkkeihin 10 kuukaudeksi. Tarkemmin sanottuna Oregonin osavaltioon. Oonkin nyt tätä varten tehnyt vaihtariblogin, eli jos teitä kiinnostaa lueskella mun seikkailua maailman toisella puolen, liittykää ihmeessä lukijaksi! 



Haluun kiittä teitä kaikkia ihania lukijoita, en olis ikinä voinu kuvitella että tuun saamaan yli 600 lukijaa! Te ootte tehny bloggaamisesta sen arvosta, kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti