perjantai 25. marraskuuta 2011

My neighbour Totoro!

Tälläsen helpon Totorokynsi tuton tein :)

Vaihe 1. Lakkaa kynnet vaaleansinisellä. Kun lakka on kuivunut, tee peukaloon totoron ääriviivat mustalla ja jatka kuvien mukaisesti.


Seuraavaksi tee valkoiset pisteet (silmät) päähän ja niiden sisälle toiset pienet mustat pisteet. Tämän jälkeen mustalla ohuesti kolme viiksikarvaa molemmille puolille päästä.


Vaihe 2.
Tee etu- ja keskisormeen, sekä pikkurilliin dotting toolilla mustat pisteet, sen jälkeen otat siveltimen ja teet mustan pisteen ympärille erikokoisia sekä paksuisia viivoja. Kun lakkaus on kuivunut, tee dotting toolilla valkoiset pisteet silmiksi, ja niiden keskelle mustat pikkuruiset pisteet.Vaihe 3.
Tee nimettömään valkoisella soikio kuvan mukaan, tämän jälkeen tee mustalla kaksi palloa päähän joiden päälle teet uudestaan valkoisella hiukan pienemmän kokoisen pallon, näiden keskelle tulee pieni musta piste, ja valmis!Tälläset näistä tuli, vähän töhräset mut ihan kivat. Oli kiva huomata et harmaa lakka on loppu ku alko tehä Totoroo, joten ei auttanu tehä ku mustalla. Seuraava tuto on luultavasti video, oon harjotellu nyt miten siihen laitetaa musa ym, ettei siitä tuu sit nii tylsä ;D

Muistakaa, enää pari päivää aikaa osallistua arvontaan!!

8 kommenttia:

 1. EIKÄ! Tää on aivan superihana! Pienenä (ja edelleenkin) mun lempileffa oli totoro, ja nää on awws ihan sika söpöt! Mistä keksit näitä ideoita!?
  Sun blogis on kyllä ihan huippu!

  VastaaPoista
 2. AAAAA IHANAT! <3 Mäki tykkään totorost ihan älyttömästä! :D

  VastaaPoista
 3. voi miten söpöt :3 ite oon niin kädetön etten edes vaivaudu tekemään tommosia! :D

  VastaaPoista
 4. oi aivan ylisöpöt ! (: tykkään toosi paljon totorosta ja voisin kokeilla, kun aika simppeliltä vaikuttaa (:

  VastaaPoista