torstai 30. elokuuta 2012

Esittelyssä China Glaze Bohemian kokoelma!


Tuli noin pari viikko sitten tilattua tuo Bohemian kokoelma, ja eilen tuli postista lappu että paketti on noutoa vailla. Alle kaksi viikkoa meni tätä pakettia odotellessa, ei paha!

Jotkut varmaan muistaakin sen postauksen missä kyselin siitä että kumman kokoelman ostaisin, tämän vai Prismatic-kokoelman. Päädyin lopulta tähän, koska luulin että nää olisi enemmän mun juttu, sillä en kovin usein käytä glitterlakkoja... Avasin paketin, ja sieltä paljastui kuusi kappaletta lakkoja, duochrome-effektilakkoja. Pulloissa nää näytti tosi ihanilta, ja duochrome-effektikin oli ihan kiva!

Siitä se pettymys sitten lähti, aloin swatchailemaan lakkoja eikä mitkään lakat oikeen mielyttänyt mua.
Tuota samaa pullon effektiä en nähnyt muuta kuin parissa swatchissa (kuten joku lukija sanoikin, että kovin suuri tuo duochrome-effekti ei ole) Onhan nämä lakat ihan itsessään ilman effektiäkin ihan kivan värisiä.
Silti useat näistä lakoista lähtee myyntiin (facebookin kynsikoristekirppikselle), harmi.


Tästä lakasta tuli mieleen shampanja... :D Nopeasti kun katsoo niin lakka näyttää jadenvihreältä, kun alkaa pulloa vähän käännellä se alkaa heijastaa myös keltaista väriä (ja ehkä vähän sinistä). Tässä etenkään tuo duochorme-effekti ei tule kovin hyvin esille, sitä pitää käännellä vaikka mihin kulmaan että saa kaikki värit näkyviin. Ei siis ollut mun mieleen joten lähtee myyntiin.


Want My Bawdy-lakka on sellanen meren sininen, tulee vähän mieleen se titanicin helmikoru. :D
Tää on tosi kivan värinen lakka itessään, tällänen mystinen. Itseasiassa tän lakan väri on tumman lila - tumman sininen, en osaa päättää :D Tässäkään tää effekti ei tuu kovin hyvin esille, koska värit on niin lähellä toisiaan. Tää lakka on ihan kivan värinen, en oo vielä varma pidänkö sen ittelläni vai myynkö.


Tästä lakasta tulee mieleen silkkihuivi. :D Väri on nopeasti katsottuna lila, mutta taittaa kuitenkin ihan kivasti sellaseen rusehtava-pronssiin. Pullossa duochrome-effekti näkyy kivasti, toisin kun itse swatchissa. Tämä lakka lähtee luultavasti myyntiin.


Tätä lakkaa kattoessa tulee mieleen joku myrkky... Näyttää vähän samanväriseltä kuin Unpredictable, hiukkasen vihreämpi väri kuitenkin. Tää lakka taittu swatchissa aavistuksen pronssimaiseen väriin, ei kuitenkaan samalla tavalla kun pullossa. Kuva vääristää tän todellista väriä aika paljon joka on sellanen myrkyn vihreä, kuvassa näyttää siniseltä. :D


Tää lakka on selvä myrkkyomena, tai ehkä sittenkin joulu? :D Pullossa lakka näyttää normaalilta kullan väriseltä lakalta, ehkä hiukan tylsähköltä. Swatchissa en mitenkään, mihinkään suuntaan kääntelemällä saanut siihen taitettua tuota 'viininpunaista' väriä. Ei ole mun väri tämä lakka. Tai ehkä pidän sen, ken tietää!


Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä Devianty Daring-lakka. Tää lakka ei pullossa edes taita mihinkään väriin, ainakaan mun mielestä. Siellä on vaan sisällä tollasta pienenpientä kultahippua (vai miksikä sitä sanotaan), tulee vähän mieleen joku metallilakka. Swatchissa tähänkään en saanut sitä effektiä, eikä se edes haittaa, sillä tän lakan väri on ihan superihana! Mun uusi lempparilakka, ja pääseekin heti kynsille. :)


Ja kuten varmaan jo huomasitte olen erityisen hyvä kuvaaja, en saanut kuvattua minkään lakan duochorme-effektiä swatchissa, myös niiden oikeat värit väristyi aika paljon, eli voitte käydä kurkkimassa ne googlesta jos enemmän kiinnostaa. :)

Kokonaisuudessa tää kokoelma ei siis oikeen ole mun mieleen. Sinänsä harmittaa että tuli tuhlattua rahat näihin, eikä vaikka siihen mikälie Summer Neons-kokoelmaan jonka myös hankin! Ainakin tuli selväksi että en oikeen ole duochorme-lakkojen ystävä. :D 

Oletteko te tälläisten duochorme-effektilakkojen ystävä? Entä mitä piditte kokoelmasta? :)

ps. Tuon kyselyn mukaan 500 lukijan kunniaksi pidetään arvonta, eli sitä odotellessa!

15 kommenttia:

 1. Bohemian-kokoelma on surullisen kuuluisa siitä, ettei kynnelle päästyään duochromesta ole jälkeäkään. Eli ei, sä et ole huono kuvaaja vaan lakkoja on hehkutettu liikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinhän se on, onneksi osa näistä lakoista on kivan värisiä ihan ittessään niin ei mennyt kuitenkaan kaikki rahat hukkaa. On se kuitenkin hiukan tyhmää mainostaa lakkaa duochormena kun siitä ei näy jälkeäkään kynnellä...

   Poista
 2. Upeita effektilakkoja ovat kyllä! :)

  VastaaPoista
 3. Oon joo kanssa kuullut tästä kokoelmasta vähän kaikenlaista, mutta siltikin mua kiinnostaisi tuo Unpredictable.. ;) Ootko siis myymässä sitä? Täällä voisi olla yksi halukas ostaja.. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen myymässä, ei ollut mun mieleen... Jos olisit kiinnostunu ostamaan sen niin, voit ottaa yhteyttä merisulka@hotmail.com :)

   Poista
  2. Laitoin sulle viestiä :)

   Poista
 4. mulla on rare&radiant ja swanky silk :) Ite tykkään r&r:stä tosi paljon, etenkin kun kaittaa pari kerrosta ja mustan päälle. :) Ja tuo s&s on semmonen neutraali. (: kaikki muut haluaisin, paitsi tuota violettia ja sinistä :p mutta vaikka eivät kynnellä näytä niin hyvältä, niin pullossa ovat upeita! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, oliskin voinut kokeilla laittaa tuon r&r lakan alle mustaa, harmi vaan että se on jo myynnissä niin en viitti kokeilla, saattaais tulla katumus! :D Mutta tosiaan pullossa nuo lakat on ihania!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Pullossa ainakin, kynnellä taas ei (lukuunottamatta paria :D)

   Poista
 6. Tosi herkullisen värisiä nää kaikki.:)

  VastaaPoista
 7. Tämä kokoelma on kyllä kaunis. :) Swanky silk tosin jäis todennäköisesti käyttämättä, mutta muutamat voisi kyllä hamsteroida kaappiin!

  VastaaPoista
 8. Älä muuta sano! Mustakin kaikki muut oli ittessään kauniita, lukuunottamatta tuota Swanky silkiä joka on liian tylsän värinen verrattuna muihin kokoelman lakkoihin. :)

  VastaaPoista