keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pretty pink!

Nyt tuli ripille pääsy hoidettua, enkä edes kaatunut kirkossa! :D Tässä on ollut tosi paljon kiireitä, mulla on nimittäin menossa koeviikko, ja joka päivä on jokin koe. Tässä samalla on pitänyt ehtiä tallille ja yrittää lakata välillä kynsiä, jotka on kuitenkin hurjan hyvin epäonnistuneet kiireessä... Kaiken lisäksi ensviikon keskiviikkona lähtee lento kohtia kanariansaaria! Pääsen taas shoppailemaan kynsilakkoja. ;)

Nyt kuitenkin tämän päivän kynsiin. Halusin taas pitkästä aikaa kokeilla water decalsien laittoa (joka oli taas yhtä vaikeaa kuin ennenkin). Kolme meni ihan ruttuun, ja kahdesta lähti taas väri kukista, ebay laatu... Värimaailmaksi halusin pinkkiä/vaaleanpunaista.

Älkää katsoko etusormea, en jaksanut vaivatua putsaamaan sitä, tai koristelemaan. Tuo kynsi nimittäin katkesi kivasti melkein keskeltä kynttä, jonka jälkeen laitoin siihen tekokynnen ja myös se katkesi....

No, kynnet on ihan kivat. Kyllä näillä huomisen pärjää! Yritän muuten viikonlopun aikana tehdä useammat lakkaukset että saisin ajastettua niitä matkan ajaksi. Niin ja toivotaan että loput arvonnan palkinnosta saapuu viimeistään ennen ensi viikon keskiviikkoa, jolloin siis lähden. :)

Mitä tykkäätte kynsistä? :)7 kommenttia:

 1. tosi kivat! minä lähen kans ens viikon keskiviikkona Mallorcalle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jes, on kiva päästä lämpimään täältä suomen kylmästä syksystä. ;)

   Poista
 2. Kiva kun kommenttini näkyi kokonaan! Siis luin et pretty prkl!! Muahahhaha

  VastaaPoista
 3. Löysin blogiisi ja liityin lukijoihin. Täältä löytyi niin kivoja ja monipuolisia lakkauksia. :)

  VastaaPoista