maanantai 1. lokakuuta 2012

Ultimultifail (+500 lukijaa!!)

Heh, aina ei voi onnistua. Joskushan pitää myös julkaista kynsiä jotka eivät onnistuneet?

Mulla oli mielessä sellaset oikein somat rusettikynnet jotka halusin tehdä. Alko lupaavasti kunnes loppui into liimailla noita microhelmiä... Voin sanoa että ei enää vähään aikaan niitä, kiitos.Tein noiden rusettien alle tosi hyvin onnistuneen liukuvärjäyksen ja kärkiin vielä pinkkiä glitteriä. Mietin että pitäiskö mun nyt kokeilla jotain muuta tohon liukuvärjäyksen päälle, koska en ikinä onnistu liukuväjäyksissä ja nää rusetit menisi ihan hyvin normaalinkin pinkin lakan päälle. No päätin kuitenkin alkaa laittaa noita microhelmiä paikoilleen, kunnes ensimmäinen kynsi oli valmis, huomasin heti että ei natsaa. Loppukynsien tekoa en enää ottanut niin 'tosissaan' joten niistä tuli ihan erilaiset kun muista. Yritän kärsiä näillä huomisen koulupäivän. :D

Nyt on reilu 500 lukijaa koossa!! En ikinä olisi voinut uskoa että saan noin huiman määrän lukijoita, varsinkaan  puolessatoista vuodessa, huisia! Kunhan saan loputkin palkinnot kasaan niin 500:n lukijan arvonta pamahtaa käyntiin, joten olkaa kuulolla. :)

Olisko teillä jotain erikoispostausta mitä haluisitte arvonnan lisäksi? :)


ps. Super iso kiitos Tiialle, joka mainitsi blogini postauksessaan!

2 kommenttia:

  1. tee postaus miten tehdään liukuvärjäystä tai sitä vesimarmorointia(= en nyt muista miten kirjotetaan )! :)ja ihanat kynnet!

    VastaaPoista