keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Vesimarmorointia flormareilla!


Heissan! Tässäpä tulee ensimmäinen ajastettu postaus. Vesimarmoroinilla on siis nämä kynnet tehty! Kävin viime viikolla shoppailemassa parit flormarit, sillä olin kuullut että ne on oikein sopivia vesimarmorointiin.
No Seppälästä löytyi kolme kivaa väriä hintaan 2.95€, joten päätin kotiuttaa ne. Lakkojen värit on nuo kolme samaa väriä tuossa marmoroinnissa on käytetty.
Totta se oli! Nää flormarit (tai ainakin nämä kolme kappaletta mitä minä kokeilin) on ihan unelmia tossa vesimarmoroinnissa. Ne leviää veteen nopeesti ja hyvin. Ainoastaan tuo oranssi (jossa on pikku glitteriä seassa) levisi hiukan hitaammin, joten sitä piti hieman avittaa. Niin ja kaiken lisäksi lakat ei vedessä edes kuivahda nopeasti, sillä puhuin puhelimessa reilu minuutin, jonka jälkeen lakka oli edelleen ''muotoiltavissa''.

Heh, älkää muuten ihmetelkö noita mun puhtaita kynsinaunoha (taas), en vaan ikinä kykene (lue: jaksa) alkaa putsailemaan lakkoja sieltä alta pois... Joo tiiän että kannattaisi, sillä se vie pisteitä hienolta lakkaukselta. ;)


Jes! Oon niin iloinen että olen nyt oppinut ton vesimarmoroinnin tekniikan! Marmoroidessa ei tarvii miettiä tuleeko kaikista kynsistä varmasti samanlaiset, ei tarvitse kuin työntää kynsi veteen and that's it. On se niin helppoa kun heinän teko ;D

No, tykästyittekö te näihin kynsiin? :)

3 kommenttia:

 1. Ompas kivat vesimarmoroinnit, tykkään tuosta yhdistelmästä! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat ! Voi kumpa mäkin oppisin vesimarmoroinnin tekniikan :D

  VastaaPoista
 3. voisko vesimarmoroinnista tehä tutoriaalin? tosi kivat nuo!:)

  VastaaPoista