sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Liukuvärjäystä akryylimaaleilla

Moikka taas! Nyt on palailtu joululomilta ja matkoilta (itseasiassa jo pari viikkoa sitten :D). En saanut ostettua kanarialta kun vaivaiset 12 lakkaa. En edes niitä Night In Vegas-flakies lakkoja... Laitan kuitenkin säpöä tästä kaikille niille kenelle mun piti nuo kyseiset lakat ostaa.

Tänään pitkästä aikaan tuli taas lakattua kynnet! Viimeisin lakkauskerta taisi olla joskus ennen joulua? Teinkin ensimmäistä kertaa liukuvärjäyksen akryylimaaleilla, joka on sata kertaa helpompaa kuin liukuvärjäys kynsilakoilla.
Ite tykkään näistä tosi paljon! Värit on ihanat ja nuo leopardikuviotkin onnistuivat ihan hyvin. Ärsyttää vaan kun ennen lakkausta rasvasin sormet... Bebanthenilla, eli sellasella oikein rasvaisella rasvalla. En mitenkään saanut kaikkia rasvoja lähtemään ennen kuvien ottoa. Varsinkin tuossa vikassa kuviossa sormissa oikein korostuu tuo rasvaisuus. :D

Mutta tosiaan, suosittelen kokeilemaan tuota liukuvärjäystä akryylimaaleilla. Ylimääräiset maalit saa kynsien reunoilta otettua vaan, kun pesee kädet ja vähän rapsuttelee kynsillä sitä maalia pois. :)


                     
                       Mitä piditte? Ja oletteko kokeilleet liukuvärjäystä akryylimaaleilla? :)


ps. Vielä kynsijuttujen ulkopuolelle kuuluva juttu, joka pakko kertoa. Ollaan vanhempien kanssa suunniteltu mulle vaihtarivuotta '14-'15 jenkeissä! Tai siis se on vielä puhetta, mutta tulee luultavasti toteutumaan jos saan ite kanssa kerättyä siihen rahaa. Oon niin kauan haaveillut vaihtarivuodesta jenkeissä, ja nyt se ehkä toteutuu, jee! :)

17 kommenttia:

 1. Toivottavasti onnistuu tuo vaihtarivuosi =) itse en ole vaihtarina ollut, mutta pikkusiskoni on tällä hetkellä juuri Jenkeissä vaihdossa. Hän on tykännyt todella paljon :) jos haluat voin linkittää sinulle hänen bloginsakin, joka käsittelee tätä hänen vaihtari vuottaan :)

  VastaaPoista
 2. Joo ehdottomasti linkkaat sen blogin!! Kauhee hinku lukea koko ajan eri vaihtariblogeja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on siskoni blogi: http://wildcarnivalride-siru.blogspot.fi/. Varoitus, voi aiheuttaa pientä matkakuumetta ;D Ainakin minulle aiheutti :D mutta porukat osti minulle joululahjaksi lentoliput, että pääsen maaliskuussa pariksi viikoksi tonne siskoni luo :D

   Poista
  2. Mä en tiedä voiks tää mun matkakuume enää pahemmaksi muuttua... :D

   Poista
 3. lähteekö tuo akryylimaali kuinka hyvin kynsistä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ihan vedellä ja saippualla ilman päällyslakkaa :)

   Poista
 4. Hienot kynnet!!:) en oo kokeillu liukuvärjäystä akryylimaaleilla,pitää kokeilla joskus:)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat ja wau onnea jos pääset jenkkeihin .

  VastaaPoista
 6. Oi ompas onnistuneet kynnet ! :-) Pitää koittaa tuota liukuvärjäystä akryylimaaleillakin, kun ei kynsilakoilla ole oikein meinnanut koskaan kunnolla onnistua.
  Ja hei oon itse lähdössä Teneriffalle tässä lähiaikoina niin mitä lakkoja löytyi Kanarialta? Ajattelin vain että saarethan on ihan vierekkäin eli todennäköisesti samat lakka merkit molemmilla saarilla pyörii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Essence-merkkisiä lakkoja ainakin kannattaa ostaa, maksaa 2€/kpl ja hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan! Myös golden rosea, parisia ja yssyä löytyy. Ja onhan siellä vaikka mitä muitakin merkkejä, mutta tossa niistä nyt ne "laadukkaimmat" :)

   Poista
  2. Okei, niitä siis lähden sinne metsästämään. Kiitti! :)

   Poista
 7. Minä (puusilmä) en ainankaan löytänyt akryyliliukuihin tutoriaalia, eli voisitko tehdä/linkata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä http://www.youtube.com/watch?v=E8GWu8HRfMQ :)

   Poista
 8. voisitko tehä postauksen siitä miten hoidat kynsiäs ku ne on noi pitkät yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä niitä mitenkään sen ihmeemmin hoida, hyvät geenit :D Voin mä silti jonkinlaisen postauksen tehdä mun kynsienhoidosta.

   Poista