lauantai 26. tammikuuta 2013

Teippailua

Mun lakkausinspiraatio on jossain kaukana. Mulla ei koko viikkoon ole ollut mielessä yhtäkään lakkausta, jota toteuttaa. Oon sellaillut eri kynsiblogeja josko jostain kynsistä saisi kivan inspiksen, mutta ei... Tuntuu vähän pakkopullalta lakata kynsiä. Aina kun oon vaiheessa tekemässä jotain kivaa lakkausta, se epäonnistuu joko siten, että tökkään kynnen johonkin tai alan tekemään kuviota joka ei mielytäkkään minua. Huoh...

Nyt kuitenkin oli taas pakko lakata kynnet, koska blogin postaustauko on taas vaihteeksi ollut pitkä. Halusin käyttää sitä teippitekniikkaa, jota olenkin pari kertaa kokeillut. Eli alle joku väri -> teipit haluamaasi kuvioon ->  päälle jotakin lakkaa -> odota hetken aikaa -> teipit irti.
Osa kuvioista epäonnistui ihan totaalisesti, sillä niiden teippien alle pääsikin tuota päällyslakkaa. Keskisormen kuvioon olen ainoastaan tyytyväinen. Ja älkää luulko että keksin nämmä kuviot itse, niitäkin varten piti googlailla eri kynsistä kuvioita... Alla lakkana on ihana Essencen Redvolution, ja päällä Kone Helsingin 814 hologrammilakka. Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun kokeilin tuota hololakkaa, vaikka ostinkin sen joskus kesällä. Rakastuin siihen totaalisesti! Pakko siis saada jokin lakka CC:n halo hues -kokoelmasta, sillä sen holoisuus on kuulemma monta kertaa parempi kuin tämän. ;)

Sitten muihin juttuihin, nimittäin miittiin. Vielä pari henkilöä mahtuu mukaan tähän uudenmaan nuorten (alle 20v.) kynsimiittiin, käykää liittymässä tähän ryhmään, ja ilmoittautukaa mukaan!

Mitäs piditte kynsistä? Onko tämä teippitekniikka teille tuttu?

ps. Alan huomenna selailemaan niitä linkitettyjä blogeja läpi, joten tämä päivä aikaa liittää bloginne mukaan.

18 kommenttia:

 1. Musta nää on hauskasti erilaisia kuvioita, etusormi(?) on jännin!
  En oo itse vielä kokeillut teippailuja lainkaan.

  VastaaPoista
 2. Vau, en oo ennen edes tajunnut tommosta teippijuttua :D Kivat kynnet! En koskaan sais noin siistejä, etkä todellakaan haluaisi nähdä miten lakkaan vasemmalla kädellä xd :D


  http://me-myself-and-iii.blogspot.fi/

  > Kommentoi ihmees!
  > Liity jos tykkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on oikeesti aika helppoa, pari kertaa kun tekee niin ei voi epäonnisstua :D

   Poista
 3. miten teit noihin teippeihin ne kuviot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tuto siitä miten saa tälläiset kynnet http://pienikynsinurkkaus.blogspot.fi/2012/04/viivajaljennos-tuto-arvonnan-voittaja.html?m=0 :)

   Poista
 4. Tosi hienot! Oon kyllä monesti jo kuullut tosta teippitekniikasta, mutta en ole vielä kokeillut, kun oon kuullut että on vaikeaa saada se teippien poisto ajoitettua just oikein, ettei mene suttuiseksi. Meinaan kyllä joskus kokeilla, kun mulla noita teippejäkin on enkä niitä muuten kauhesti tykkää käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mun mielestä toi teippien poisto ei ole mitenkään vaikeaa, ikinä ei ole lakkaus mennyt suttuisaksi tuon takia. Ite en myöskään tykkää oikein muuten käyttää noita teippejä, niin tämä on oiva tapa kuluttaa niitä. :D

   Poista
 5. Tosi ihanat! Tykkään ihan hirveesti! :)

  VastaaPoista
 6. Millasta teippiä käytit noissa kynsissäs? On tosi hienot!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellasta ohutta nail art teippiä, ja kiitos! :)

   Poista