tiistai 4. kesäkuuta 2013

Terkut Menorcalta!

Ihan ensimmäiseksi pahoittelut siitä, että en ole kerennyt postailemaan taikka ajastuttamaan teille postausta tälle matkaviikolle. On ollut niin paljon taas kaikkea... 

Tosiaan  Menorcalta, Espanjasta terkkuja. Tultiin tänne maanantaiyönä, ja lento kesti sellaset reilu 3h, eli ei yhtään paha. Lämmintä on ja hotelli on ihana (niin ja tietysti se paras asia eli ilmainen wi-fi ;). Shoppailumahdollisuudet aika mitättömät täällä Cala'n Boschissa, mutta saaren toisella puolella olevassa kaupungissa Ciutadellassa on isompi keskusta, eli sinne joku päivä. Menorcan saari on todella pieni. Tunti kesti ajaa lentokentältä (joka siis sijaitsee saaren toisessa päässä) tänne hotellille, eli siitä voitte varmaan päätellä saaren koon. 

Kuten aiemmin mainitsin, tässä meidän lähistöllä ei oikein shoppailumestoja ole, mutta onneksi eilen kuitenkin törmäsin täällä erääseen kosmetiikkakauppaan josta löysin Essenceä! Tuossa alemmassa kuvassa on lakat jotka tällä erää kotiutin. Pakko kuitenkin jossain vaiheessa palata sinne vielä hakemaan loputkin värit. :D Vesi on tosi kylmää, mutta ihanan väristä! Niin ja täynnä meduusoja! Se ei kuitenkaan meidän menoja haittaa. ;)

Ihan vaan pikaiset kuulumiset piti kirjoittaa. Palailen blogin puolelle viimeistään ensi viikolla!
 



                               

11 kommenttia:

  1. Me oltiin perheen kanssa myös Menorcalla viime vuonna ja kuvista päätellen samassa hotellissakin :) löydettiin varmaan myös sama kosmetiikkakauppa missä essencea myytiin :D hauskaa loppulomaa siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Tamariscossa ollaan, aivan ihana hotelli! Loman pelastus oli se, kun löysin tuon kaupan jossa myytiin essenceä. :D Ja kiitos!

      Poista
  2. Näyttää aika ihanalta paikalta! Ihanaa lomaa! :)

    VastaaPoista
  3. Sitä tää onkin, ihanan idyllinen paikka! Kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää lomaa sinne♥ mäki haluuuuuun....

    VastaaPoista
  5. Mitä kuvien laadulle onkaan tapahtunut, eihän noista saa selvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat otettu ipadilla, jonka takia ne ei oo niin selviä. Ei ne kuitenkaan niin epäselviä ole, ettei niistä saisi mitään selvää. ;)

      Poista
  6. Mitä tolle arvonnalle kävi? Arvoitko jo voittajan? :)

    VastaaPoista