lauantai 29. syyskuuta 2012

Mystistä kultaa

Heippa taas pitkästä aikaa! Oon pahoillani mun suht pitkästä blogitauosta, jonka syy on kynsimasennus... Mulla nimittäin on tässä lähiaikoina katkeillu kynttä toisen perään. Ensimmäisenä katkes oikeasta kädestä nimetön, sen jälkeen keskisormi ja näiden jälkeen vasemmasta kädestä keskisormi ja peukalo lohkes (huom puhun siis kynsistä, en sormista :D) Nyt kuitenkin sain taas inspiksen takasin ja viilasin kaikki kynnet suht lyhyiksi. Voin sanoa että rakastan näitä mun uusia, lyhyitä kynsiä! :)

Nyt kuitenkin kynsiin! Eli halusin kokeilla sitä GT:n sinistä glitterlakkaa matattuna. No, laitoin kynsiin mustaa lakkaa jonka jälkeen aloin laittamaan tuota GT:n Monaco Bluea lakkaa. Sieltä ei millään meinannut tulla niitä glittereitä mukaan, joten jouduin laittaa sitä useamman kerroksen. Tämänkään jälkeen glitteriä oli vielä liian vähän, lisäilien vielä vähä sinistä irtoglitteriä. Vieläkin kynnet oli liian tylsät, kunnes keksin laittaa kynsien päihin kaksi kultaista raitaa ja metalliperhoset. :)























Lopuksi vielä kynnet ilman perhosia ja viivoja. En millään saanut kaikkia glittereitä pois sormista, joten älkää ihmetelkö... :D























Ite tykkään näistä kynsistä tosi paljon!

No mitäs mieltä te ootte? :)

14 kommenttia: