lauantai 27. lokakuuta 2012

Kanarian ostokset

Ja jälleen kerran olisi matkaostosten vuoro! Ostin 21 kappaletta lakkoja... Mutta puolustaudun sillä, että nämä lakat mitkä ostin maksoivat ainoastaan 1€-2.50€. Eli näiden lakkojen yhteishinta ei ollut paha.

Ja arvatkaa mitä... Olin noin kolme vuotta etsinyt tuolta meidän hotellin läheltä olevasta ostoskeskuksesta (ja muualtakin) Essencen lakkoja. No, mentiin Las Palmasiin Atlantico-nimiseen ostoskeskukseen, ja sieltä vihdoin viimein löysin kosmetiikkakaupan, jossa myytiin myös Essencen kynsilakkoja. Niiden pikkupullojen hinnat oli siellä 2€, sieltä kotiutin noin kolme pikkupulloa, ja pari pulloa enemmän jotain erikoislakkoja (jotka siis maksoivat 2.50€). Tästä jatkoin shoppailua seuraavaan kynsilakkakauppaan josta löysin samoja pikku Essence-lakkapulloja 1€ hintaan, ja noita erikoislakkoja 2€. Arvatkaa ottiko päähän! No olihan sieltäkin pakko kotiuttaa ''pari'' kivannäköistä lakkaa. Siellä oli muuten myös China Glazea 5€ ja vaikka minkä muun merkkisiä lakkoja superhalvalla, harmi vaan, että tässä vaiheessa alko lompakko tuntumaan sen verran kevyeltä että en kehdannut enään mitään ostella . :D

Viimeisenä iltana lähiostarilla tajusin että niitä Essencen lakkojahan saatetaan myydään sellaisissa hajuvesikaupoissa, joita meidän ostarilla riittää. Kävelin ekasta hajuvesikaupasta sisälle, ja kappasvain, siellä sellanen Essence lakkahylly tönöttää, kutsuen mua kohti. Ja kaikkihan tässä vaiheessa arvaa että oli sieltäkin pakko ostaa pari lakkaa lisää. :D

Noniin pitkäksi venyneiden tarinoiden jälkeen voisin vihdoin esitellä ostokseni:

vasemmalta oikealle: nude it, toffee to go, trendsetter ja wanna say hello.
Vasemmalta oikealle: ?,  frozen queen (kaupanpäällinen), time for romance ja absolutely blue
Vasemmalta oikealle: Väriä vaihtava lakka, glitterlakka,  flakie lakka, glitterlakka
Vasemmalta oikealle: väriä vaihtava lakka, gel-look päällyslakka, aluslakka ja päällyslakka
Vasemmalta oikealle: 591 pimeässä hohtava lakka, 049, 52
Vasemmalta oikealle: 063 ja 55
Tyytyväinen olen ostoksiini, enkä kadu minkään lakan ostoa. Oon niin ilonen että löysin tuon Essencen flakies-lakan, se muistuttaa ihan Essien Shine of the timesia joka on ollut jo pitkään ostoslistalla.
Mietityttää vähän että minkälainen toi Essencen väriä vaihtava lakka on, toimiikohan se? Siihen päälle siis laitetaan tosta ohuesta pullosta lakkaa, jonka takia lakan väri siitä lakan kohdasta muuttuu. :)

Hah, kahdeksan viikon päästä olisi lähtö takaisin kanarialle iskän kanssa. Pääsee uudestaan kynsilakkaostoksille, varsinkin kun tiedän nyt mistä niitä Essencejä saa! Ajattelin muuten sen matkan jälkeen pitää jonkinlaisen Essence-arvonnan. :)

Miltä näyttää ostokset? Ja onko teidän mieleisiänne lakkoja seassa? :)


ps. Käykää osallistumassa 500. lukijan arvontaan!!

15 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia!

    Vuosi sitten, kun olimme kanarialla haalin aika paljon Essencen lakkoja ja kun vanhempani kävivät kesällä saksassa laitoin pientä ostoslistaa mukaan heille.. Essence on yksi lempi kynsilakkamerkeistäni halvan hintansa ja hyvän laadun takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan! :)

      Poista
  2. Niin tässä on se linkki siihen mainospostaukseen: http://alinanpieniblogi.blogspot.fi/2012/10/mainostan-arvontaa_27.html

    VastaaPoista
  3. Ihania lakkoja, mä rakastan Essenceä ja tuolla on monia samoja joita itseltä löytyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, ja lisää pitäisi saada! :D Essence nousi ehdottomasti mun lempparilakkoihin!

      Poista
  4. mää ostin kans mallorcalta nuo essencen time of romance ja gel-lookin :Dd tarttu mukaan vielä yks essencen lakka ja yks essien lakka :D

    VastaaPoista
  5. ihania lakkoja ja tykkään tosi paljon tuosta nigt in vegas lakasta ,ite löysin sen täältä kirpparilta uutena =)
    arvonta ois kiva =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkinen, mikä noista lakoista on night in vegas? :D En edes löytänyt kaikista pulloista niiden nimiä...

      Poista
    2. toi jossa tulee essence nail art special effect topper ja tarra viel jossa teksti multisprakling sen väsy on 08 night in vegas sävy pitäs lukee takana =)(3 kuva ylhäältä siis )

      Poista
    3. Höh, miks mä en löytänyt sitä. :D Käyn jossain vaiheessa tutkailemassa pullot uudestaan :D

      Poista
    4. ok ainaki se näyttää samalla kun mun lakka =)

      Poista
  6. Ihania lakkoja!
    Itse ostin Saksasta 26 kynsilakkaa, mutta eivät
    nekään tosiaan kalliita olleet.
    Tiedätkö, että saako Essencejä mitenkään Suomesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tietääkseni ei saa, tai ehkä jostain kirppareilta saattaa hyvällä tsägällä löytyä. :D Sit tietysti voihan jostain nettikaupasta tilata.

      Poista
  7. Hahaa! :D Kävin itsekin kolmannen kerran Kanarialla noin viikko sitten ja tuli sieltä ostettua essencen lakkoja, joka olivat yllättävän halpoja! :)

    VastaaPoista