maanantai 25. helmikuuta 2013

Barry M - Croc effects

Hejsan! On taas tullut liian pitkä postaustauko, en edes uskalla laskea kuinka pitkä... Syynä se esim, että oon nyt ollut pari kertaa kipeänä, silmän muurautuminen kiinni, maalaushommia kotona ja vaikka mitä muuta.
Oon tässä myös tilaillut vaikka mitä! Joten odotan, että saan kaikki tilatut jutut kotiin ja esittelen ne sitten kaikki samassa postauksessa.

Toissaviikon viikonloppuna tilasin Asokselta pari lakkaa, mm. tuon Barry M:n croc effectsin ja tänään se saapui ihan kotiovelle asti tuotuna! Sain siis soiton oudosta numerosta vähän neljän jälkeen, vastasin siihen ja siellä joku pirtsakka mieshenkilö kysyi olenko kotona, nimittäin hänellä olisi mulle paketti. Tän jälkeen tämä mies ilmoitti, että olisi mun oveni takana n. 5 minuutin päästä. Sieltä se Asoksen paketti tuli. Aion kyllä toistenkin tilata, jos kerran saa paketin kotiovelle asti!
 


Ah ihana lakka! En yhtään ole lämmennyt noille graffitilakoille, mutta tästä mä tykkään. Osa kynsistä näyttää jopa krokotiilikuviolta! Tätä piti siis laittaa kerros kosketuskuivan lakan päälle. Mitä paksumpi kerros, sitä isompi kuvio, ohut kerros, sitä pienempi kuvio. Oli jopa yllättävän helppo laittaa kynsille. Ohjeessa lukee, että kuvio alkaa tulemaan 3 min päästä, mutta mulla se tuli jo 30 sekunnin jälkeen. Kaikenkaikkiaan koko kuvio oli valmis 4 minuutissa. Alla tässä lakkauksessa Catherine Arleyn 800.

Olettekos te lämmenneet tälle croc effects -lakalle? :)
 

7 kommenttia:

 1. ompa kivat! oliko tuo kalliskin ?

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää, että minunkin mielestä tuo näyttää paljo nätimmältä kuin graffitilakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tää on jotenkin 'sulavamman' näköistä :D

   Poista
 3. On kyllä paljon kivempi kun graffitilakat! Kivat! <3

  VastaaPoista