perjantai 1. helmikuuta 2013

Ostokset kanarialta

Essence colour & go - Redvolution, Free hugs, Off to Miami

Essence colour & go - naughty and pink!, break through, little mix sunrise
Essence colour & go - Mellow yellow, let's get lost
Essence colour & go - galactic black, i love bad boys
Essence special effect - it's purplicious, Yes Love - D7
Tässä mun vähäiset lakkaostokset kanarian reissulta... Suruttaa kun ei oikeesti tultu ostettua tämän enempää, vaivaiset 12 kappaletta lakkoja. Vaihtoehtojakaan ei oikeastaan ollut muita kuin nämä värit, oli sen verran huonot vaihtoehdot siinä Essence-hyllykössä että huhhuh. Muun merkkisiä lakkojahan olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta mä en kestä niiden hajua. Oli kuitenkin pakko kotiuttaa tuo Yes Loven lakka, joka muistuttaa Opin Rainbow Connectionia.

Tuli muuten tehtyä ensimmäinen ''iso'' lakkatilaus puoleen vuoteen beautycosmeticsille! Tilasin ihan vaan kympillä joitakin lakkoja, johon tuli kympin postikulut, eli ei paha. Lähinnä vaan flormareita ja yksi Catherine Arleyn hololakka, niin ja ihan testaukseen jotain 0.50€ maksavia golden rosen minilakkoja. Palvelu on ainakin tähän mennessä pelannut mahtavasti, sain jopa 0.48€ palautusta postikuluista. ;)

Noh oliko ostosten seassa mieleisiäsi lakkoja? :)

ps. käykääs kurkkaammassa edellinen ''top 10 kynsiblogit''-postaus, jos löytäisitte uutta luettavaa! 

 

8 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä lakkoja. Viimeinen glitterlakka on lempparini. :)

  VastaaPoista
 2. Paljonko noi kynsilakat maksoivat? Olen tässä itsekin lähdössä Kanarialle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo uuden muotoiset Essencet maksoi 2€, vanhan malliset (joita ei oikeen enään löytynyt) 1€, Essencen effect topper lakat taisi olla 2.50€. Niin ja sit siellä myydään parisia, Yes lovea, yssya ja muita halpislakkoja, joiden hinnat huitelee siellä 1-2€ paikkeilla. :)

   Poista