torstai 7. helmikuuta 2013

Kun mikään ei onnistu -kynnet

Ottaa päähän niiiin paljon tää kynsien lakkailu. Ärsyttää kun en oo vieläkään saanut kynsilakkoja siirrettyä mihinkään hyllylle. Tossa pöydällä, korissa ja lattialla ne lakat lojuu. Ei löydy lakoista kivaa väriä.  En osaa kuvata kynsiä. Ei löydy kivoja koristeluja. Tökkään aina mun just lakatun kynnen johonkin. Lakat kuplii. Kynsilakanpoistoaine lopussa. Pensselit on ihan maalissa, enkä jaksa putsata niitä. Akryylimaalit on ihan kökköä, koska osasta on kadonnut korkit. Oon kipeä. Muilla joskus samat ongelmat?

Vaikka kaikki menee päin jotain, niin oli sitten pakko saada jotain kynsiin. Jotain sellaista, jossa ei voi epäonnnistua. Nimittäin glitterkynnet. Alle lila Essencen break throught, ja päälle kahta ihanaa glitterlakkaa, Essencen No time for romance ja It's purplicious.On niin vaikeeta kuvata isolla järkkärillä kynsiä (kyllä vain, kuvaan järkkärillä vaikka kuvat sanovat muuta). Yhellä kädellä kun kannattelee painavaa kameraa ja toista kättä kääntelee mitä oudoimpiin asentoihin että sais valon tulemaan oikein kynsiin niin voin sanoa että ei oo kiva. Taidan tästä päivästä lähtien kuvata kynnet pokkarilla, saan sillä paljon parempia kuvia. Strassitkin sijaitsee kynsissä siellä täällä.

Ettei tämä postaus nyt ihan angstia olisi, niin voin kertoa että mulla oli eilen 16v. synttärit, jippii! Tunnen itteni jo niin vanhaksi... ;)

Onko teillä joskus tälläisiä 'kun mikään ei onnistu' -päiviä?

13 kommenttia:

 1. Voi kuule, niitä päiviä on useinkin! Onneksi ne menee jossain vaiheessa aina ohi. Sitäpaitsi, sä sait vallan toimivat kynnet aikaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän liiankin usein, ja kiitos! :)

   Poista
 2. Toi oli suoraan ku mun päästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä huomata etten ole ainoa :D

   Poista
 3. Toi on niin tuttua! Kaikki asiat ja jutut mitkä vois mennä pieleen, MENEE myös pieleen >:(
  Mutta glitterit pelastaa aina ;)
  Hyvää syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo glitterit on kyllä kiva piristys! Niin ja kiitos :)

   Poista
 4. Tuollaisia päiviä on aika usein ja sillon tekis nakata kaikki lakkaukseen liittyvät välineet parvekkeelta alas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota mä oon myös miettiny useampaan kertaan, ja sitä jos myisin kaikki kynsilakat sun muut ja saisin niistä paljon rahaa :D

   Poista
 5. Samaa on minullakin aika usein liikkeellä, ei vaan aina onnistu!!

  Ja tuohon järkkärillä kuvaamiseen vinkki, että parhaiten kuva onnistuu, kun saat sen kameran johonkin tasolle ja sen edessä sitten vaan vääntelet kättäsi. Noi järkkärit kun useimmat painaa niin paljon, että kamera helposti heilahtaa, jolloin kuva ei luonnollisesti onnistu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah miks mä en oo tajunnut tätä? :D Pitää kokeilla ens kerralla!

   Poista
 6. Kyllä on joskus et mikään ei onnistu =)

  VastaaPoista
 7. Voitko tehdä postauksen siitä missä/miten säilytät glitterit ja muut?

  VastaaPoista