lauantai 18. elokuuta 2012

Cupcake nails

Hui ku on taas päivät mennyt nopeesti, vastahan oli maanantai ja kauhisteltiin koulujen alkamista!
Nyt alkaa tosipanostus kouluun, nimittäin aion saada hyvän päästötodistuksen! Läksyt tehään kotona eikä vasta koulussa. En oo ikinä tän kahden vuoden aikana tehnyt läksyjä kotona (lukuunottamatta jotain esseitä), tai keskittynyt matikan tunneilla (kiitos meidän ihanan matikan maikan joka ei osaa hillitä meijän luokkaa<3) Sitten kauhistellaan miten huonon numeron on kokeesta saanut, no tähän tulee muutos! ...Ja nyt kynsiin :D...

Jokusia päiviä sitten tuli tehtyä tälläset muffinsikynnet, en kuitenkaa kerenny julkasta niitä vielä blogiin joten tässä ne nyt tulee!Yritin tehdä näistä sellaset tosi söpöt kynnet, joista ei kuitenkaan tullut niin söpöt kun ajattelin.
Mulla kesti melkeen kolme tuntia tehdä näitä kynsiä, koska en ikinä jaksa alkaa putsaamaan pensseleitä lakkaamisen jälkeen (muita ketkä on laiskoja putsaamaan pensseleitä käytön jälkeen?) Joten lakka kuivuu kiinni pensseliin ja sen putsaamisessa kestää ikuisuus... Lakkaus oli näköjään päässyt jo kuluman kärjistä, vaikka kuvaa ottaessa se oli ollut kynsissä vasta päivän.

Pahoittelut vaivaisesta yhdestä kuvasta, muut oli sen verran pikselimössöä että en kehtaa tänne niitä laittaa! :D

Käytetyt lakat; CG - Second-Hand silk, Essie ?, Essie-Moon Struck sekä Gina Tricot-01 B
Oon tässä välillä myös yritellyt useampaan otteeseen vesimarmorointia, ja huomannut että se ei todellakaan ole mun juttu! Kuvioista ei ikinä tule sitä mitä yritän, lakka kuivuu tosi nopeesti ja sotken liikaa.
En ymmärrä miten esimerkiksi Better Nail Day -blogin Sissi onnistuu noissa vesimarmoroinneisa niin hyvin!

ps. Lähestytään jo huimasti 500 lukijan rajaa, apua! Mitä superia haluaisitte tuon luvun kunniaksi? :)

1 kommentti: