keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sairaan oranssia!

Nämä kynnet tein noin viikko sitten (ja on edelleen kynsissä), jolloin halusin kynsiin jotain yksinkertaista mutta huomiota kiinnittävää! Löysinkin lakkahyllystä käyttämättömän, neon oranssin lakan joka päätyi kynsiin hologlitterin kera. :)


Ihan aluks siitä että älkää välittäkö mun kuivista/sottasista kynsinauhoista, sekä alta näkyvästä valkoisesta lakasta... Omistan ainoastaan ison puhdistussiveltimen, joten on tosi hankalaa alkaa putsata sillä noita ylimääräsiä lakkoja. :D

Tosiaan ite tykkään tästä yhdistelmästä tosi paljon! Tulee vähän mieleen Modelw Ownin Orangeade lakka, isommilla glittereillä. Nää kynnet loistikin ulkona ihan mukavasti, kuten toivoinkin. Mun kynnet huomattiin varmaan monen sadan metrin päähän, joku pikkutyttö sanokin äidillensä ''Kato ton kynnet on porkkanan väriset'' Samoin iskä (joka ei yleensä huomioi mun kynsiä) sano: ''No jopas on pirtsakan väriset kynnet, sopii sun paitaan'' Hehheh :D

Käytetyt lakat : Brooklin F3 ja Rapsodi 148
                                    Mitä piditte kynsistä, ja onko neon lakat teidän mieleen?

Huh kun on taas tullu ostettua paljon erilaisia kynsilakkoja ja muuta kynsikamaa! Mulla oli tilillä suunnilleen 55€, ja tunnin päästä siellä ei enää ollu senttiäkään... Ei ollu hyvä idea liittää visaa tuohon paypaliin, nyt kun voit vaan ostaa suoraa eikä tartte odotella rahan siirtymistä paypaliin. Mutta joo, kunhan kaikki kynsijutut on saapunu perille niin teen niistä sitte erikseen esittelyn. :)

ps. 500 lukijan raja lähestyy! Muistakaas äänestää tuolla oikeassa ylänurkassa haluamaanne vaihtoehtoa tuon suuren luvun kunniaksi! :)

8 kommenttia:

 1. Uuuu neonvärejä <3 :D Geelikynsiin on kiva tehdä kaikkia neonvärisiä koristeluja, kun ne hohtaa aina uv-uuniin laitettaessa. Eli todellakin tykkään näistä kynsistä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en oo ikinä kokeillu laittaa geeleihin mitään neoa, pitääpä joskus kokeilla jos ne hohtaa tuolleen kivasti! :D

   Poista
 2. Tosi hienot! Mullakin oli just neonlakat kynsissä ja tuntui et ne kyl näky kauas.:D Moni tyyppi ihasteli niitä.:P Pitääkin joskus yhdistää neonlakka glitterlakkaan.:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet! Mulla on aina noin kuivat kynsinauhat ja hirveet rypyt kynsissä, oon 19 vuotias. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ittelläni on kanssa tosi kuivat kynsinauhat, ei auta vaikka kuinka rasvailen ja öljyilen niitä... :D

   Poista