sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sanomalehtimani

Tänään halusin tehdä jonkun kivan manikyyrin, joka yksinkertainen ja jota jaksaa kattella pari päivää. Tähän sopikin oikein mainiosti mustavalkoinen sanomalehtimani med strassit! :)

Käytetyt lakat; Essie-Moon Struck, Rapsodi 148
Mun mielestä tää on tosi kiva tälleenkin, mutta kaipas tonne kynsipedille kuitenkin jotain ekstraa.
Meninkin lisäämään sinne sellasta holo glitterlakkaa ja hopeisen paljettitähden. Toi tähti oli kuitenkin liikaa, joten revin ne myöhemmin irti.

Tää oli toinen kerta kun teen samat kynnet tänään. Ensimmäisen kerran tein nuo kirjaimet jo aamulla, kunnes tuli kiire tallille ja siellä ne meni ihan ruttuun ja kulu pois... Niin ja kastuin myös ihan kunnialla sillä kävelin 40 minuuttia metsässä sateessa t-paidassa ja shortseissa...


Kuten huomaatte nuo glitterit ja tähdet pilas tän lakkauksen. Onnistun usein hyvin sössimään lakkauksen lisäämällä siihen kaikkea ylimääräistä mikä ei loppujen lopuksi siihen sovi. :D Onneksi noi glitteritkään ei näy mitenkään erityisen hyvin näistä kynsistä, ellei tarkasti katso.  Miltäs kynnet näyttää?

Tästä
muuten löytyy tuto siihen miten saa nuo kirjaimet tarttumaan kynsiin.

Laitan nyt tuonne oikeaan reunaan kyselyn siitä mitä haluatte 500 lukijan kunniaksi, eli vastailkaas sinne! :)

13 kommenttia:

 1. IHANAT KYNNET! Rakastuin! <3 Täytyy itekin kokeilla joku päivä kun vaan ylppäriluvulta kerkeää.

  http://meidanpienikynsiblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Todella kivat !(::

  VastaaPoista
 3. minkähän kokoisia nuo strassit ovat? kun minusta kaikki omistamani strassit näyttävät aina liian isoilta ranskiksen rajaukseen, mutta muiden kynsissä ovat todella upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää strassit on halkaisijaltaan reilu millin, eli ei oo ihan niitä 'normaali'kokoisia. :)

   Poista
 4. Ihanat kynnet! Itse oon vasta kerran tota sanomalehtitekniikkaa kokeillut, ja tykkäsin niistä kynsistä ihan hirmuisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tällä tekniikalla saa helposti näyttävät kynnet :)

   Poista
 5. Hei mä nnyt tässä kysyn vaik muistan et oot joskus ebayst puhunu mut, nii et sun kokemuksesta se on ihan turvallista? :D ku noita kynsi juttua just aattelin tilailla! ja onks niiis postimaksui ? ja et ei tuu mtn yllätys maksui :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikki tavarat on tulleet ehjinä perille! Kannattaa valita myyjä, jolla on hyvää palautetta yli 90% (prosentit näkyvät nimen vieressä) Postimaksut näkyy useimmiten aina siinä oikean hinnan alapuolella. Eu-maiden sisältä kun tilaat niin ei tuu tulli- tai veromaksuja, jos taas ostat sen ulkopuolelta esim. jenkeistä, niin tulliraja on 45€! :)

   Mulla on tuto tuosta ebayn käytöstä, näkyy tossa oikeella puolella:)

   Poista
 6. Ihanat <3 (;

  Mun kynsiblogi;
  mydreamcometrue-noora.blogspot.fi

  VastaaPoista