lauantai 11. elokuuta 2012

Troll fail face

Jonkun aikaa sitten Passion For Nails -blogissa Suvi oli tehnyt sellaset Fuuu-trollface-kynnet, jotka oli aivan älyttömän hienot! Nyt näin koulun alkaessa tollaset kynnet olisi asialliset, ja kuvaa hyvin tätä tunnetilaa :D

Mitkäs on fiilikset kun kesäloma loppuu? :) Turha kysellä, ei kenestäkään varmaan ole kiva lähteä takas koulun penkeille istumaan ;)


Noi kasvot oli tosi vaikee tehdä, etenkin kun omistaa kuivaa kökköä akryylimaalia... Kaiken lisäksi tein tän väärällä kädella! :D Oli muuten tosi puuduttavaa tehä noita kirjaimia, niistäkin tuli ihan epätasaisia.
No ihan hyvin nää onnistui, ei kuitenkaan niin hyvin kun Suvilla ;D

Asiasta kukkaruukkuun, kävin tässä kaverin kanssa pari päivää sitte Cesarsin avoimien ovien päivässä. Huh, se paikka oli kynsiharrastajien unelma! Essien lakkoja 2€, Color Clubia 5€ ja muutenkin 1-2€ sai tosi paljon kaikkea kivaa. Harmi vaan että mentiin sinne sen verran myöhään että noita Essien 2€:n lakoissa ei ollut oikeen miellyttävän värisiä lakkoja, mut kyllä sieltä jotain löyty. Voisin vaikka esitellä ostoksia seuraavassa postauksessa! :)

Olettekos te käyneet Cesarsin avoimien ovien päivässä?

ps. Sori tosta kuvan laadusta, omasta kamerasta loppui akku joten jouduin käyttämään ipadin kameraa...

9 kommenttia:

 1. Hienot nuo on! Enpä oo ikinä käyny Cesarsin avoimien ovien päivässä, pitäis varmaa matkata valovuosi että pääsisin semmoseen paikkaan, kuulostaa tosi hyvälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo siellä on vaikka minkälaista alennusta! :)

   Poista
 2. Pahoittelen tyhmää kysymystä, mutta pakko kysyä! Millä sä teet näitä kuvioita? Siis välineellä? Onks tähän olemassa joku ihan tähän tarkoitukseen tehty pensseli vai käytätkö vaan jotain pientä normi-pensseliä?

  VastaaPoista
 3. Hienot ja hauskat kynnet, kuten Suvillakin oli siinä omassa postauksessaan, hehe x) Aiheeseen liittyen, niin itselläni oli aika hyvät fiilikset kun lähdin koulunpenkille yli vuoden haahuilun jälkeen. Olin jo ehtinyt niin hirveästi stressata etten pääse minnekään kouluun (taaskaan!), mutta sainkin lopulta kaksi opiskelupaikkaa ja on ollut niiiin helpottunut olo! Ehkä mulla on vielä jotain mahdollisuuksia pärjätä elämässä, saada ammatti ja töitä jne... :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat :)
  Käy kattoos,mun blogi ja jos kiinnostaa nii liity lukijaks :)

  VastaaPoista